Udskriv denne side
Mandag, 09 januar 2012 00:00

Førespørgsel + feed back på Polen tur

Hej Christian Reinholdt

Vi har netop deltaget i turen til Polen, og det gav os blod på tanden til endnu en bridgerejse. Vi har i den forbindelse set på turen til Alicante 20. – 27. december, hvorfor vi godt vil høre om der er ledige pladser til denne tur.

Ved afslutningen af Polensturen sagde Steen, at vi kunne kontakte dig, hvis vi havde kommentarer til turen. Vi var meget tilfredse med turen, men der var dog en enkelt ting, som vi fandt meget generende, og det var at spillet i de to rækker ikke var koordineret, så vi skiftede samtidig. Det gav en enorm støj, da skiftningen betød, at halvdelen af spillerne flyttede rundt og dermed snakkede højlydt, medens den anden halvdel skulle koncentrere sig om spillet.

På turen var vi flere deltager, som også var golfspillere, og vi talte om at det kunne være en ide at arrangere en kombineret bridge- og golfrejse.

Hvis du skulle finde på at overveje en sådan bridge-golf rejse, så er du velkommen til at kontakte undertegnede. Vi har et bridgehold i Nivå-golf og har derfor erfaring med etablering af turneringer med kombineret bridge og golf.

Med venlig hilsen.....Winnie & Jørgen

Læst 6791 gange