Udskriv denne side
Lørdag, 09 november 2013 06:55

Fin uge på Korsika

Hej Christian,

Vi har haft en fin uge på Korsika.
Når vi kommer hjem fra sådanne rejser, plejer jeg at lave et lille notat til mig selv, om forløb m.v. Fra dette notat har jeg klippet nedenstående, som måske kunne være interessant for dig at se.
Jeg vedhæfter også et billede af vores "havudsigt"; - en dansk ejendomsmægler ville nok nøjes med at benævne det som "havkik".
Betragt venligst denne mail som et - trods alt - positivt feed-back. Vi havde en fin uge.

Det er en lidt speciel turneringsform; hvor to rækker spiller de samme kort; og hvor man hver gang møder en fra den anden række. Formen hævdes at være regulær, men blev af ret så mange opfattet som noget rod, og præget af for mange tilfældigheder. I spillelokalet gav det anledning til stor forvirring, hver gang der skulle skiftes (hvilket også skyldtes lokalet).
Hver dag var der lidt bridgeundervisning af Jens Kofoed (som i øvrigt ofte har mødt Asger ved bridgebordet). Jens har en rolig form, og jeg kan godt lide hans facon.
Sammen med andre brokkede vi os lidt over de meget slidte (og ind i mellem mangelfulde) meldekort og de meget fedtede spillekort. Det er simpelthen for ringe. Jens lovede at videregive beskeden til Christian.
Hotellet er ved at være noget nedslidt. Det er et gammelt slot (som var bygget som sommerresidens for en marokkansk konge) som har fået lidt tilbygninger. Vi havde bestilt og betalt for havudsigt. Men det var der nu ikke så meget af.
Maden på hotellet er fremragende. Der serveres vin (og øl + vand) ad libitum til maden. Men lige så god maden er, lader vinen noget tilbage at ønske.

Mvh
Jørgen

Læst 8009 gange