• Corona konsekvenser Læs mere om Corona-krisens konsekvenser for rejsebranchen
 • Klimaindsats Reinholdt Bridge & Travel planter 1 træ pr. rejsende i samarbejde med Growing Trees Network Foundation
 • Sponsorer Læs om vores sponsorer: Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Alicante Alicante Mortens aften 30. oktober - 6. november 2021
 • Hotel Falster Hotel Falster Mortens Aften 5. - 7. november 2021
 • Guadeloupe Hotel Fort Royal 12. - 27. november 2021
 • Julebridge på Bornholm Julebridge på Bornholm 2. - 5. december 2021
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2021/2022
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2021 - 2. januar 2022
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2021 - 1. januar 2022
 • Tenerife 15. - 22. januar 2022
 • Klubtur Blaksets og Reinholdt Bridge Hotel Svendborg 11. - 13. februar 2022
 • Cuba rundrejse 16. februar - 2. marts 2022
 • Samos Bridge og vandretur 21. - 28. maj 2022
 • Samos skriveophold Skriveophold med Samfundslitteratur 21. - 28. maj 2022
 • Extremadura og Madrid 9. - 18. juni 2022

Guadeloupe 2021

Hotel Fort Royal Hotel Fort Royal

tilmeld rejsen knap

12. - 27. november 2021

16 dages bridgerejser og 14 nætter på Hotel Fort Royal


Dette er en gentagelse af en rejse, som vi har gennemført 3 gange tidligere. Guadeloupe er fantastisk, hvor rejsen har plads til mange andre gøremål end bridge. Du har 14 dage på destinationen, og vi har hyret spillelokale til bridge i 8 dage. Dette giver dig mulighed for udforske den skønne Ø på egen hånd eller tilmelde dig nogle af de spændende udflugter, som der arrangeres. 

75044644 10157705182674099 4458157112442224640 o

GUADELOUPE – REJS TIL EN ÆGTE PERLE I CARIBIEN

Der er ingen tvivl om, at franske Vestindien og Guadeloupe er et sandt paradis med en konstant varme på 27-28 grader, både i luften og i vandet. Her er det sommer året rundt, og der er paradisstrande med turkisblåt vand, så langt øjet rækker.

Men Guadeloupe rummer langt mere end det: en aktiv vulkan, storslået mangroveskov, smukke vandfald og koralrev med havskildpadder, delfiner og farvestrålende fisk. Her bliver du mødt af en gæstfri kreolsk kultur, som er resultatet af flere århundredes indflydelse fra hele verden.

Basse-Terre, som er øen, hvor Langley Resort Fort Royal ligger, inviterer til opdagelsesture og eventyr. Her finder du klipper, kløfter, bjerge, vandfald og regnskov. Tag med på en udflugt, lej en bil, eller hop i dine bedste vandresko, og begiv dig ud og oplev det autentiske Caribien. Stands ved en kakaoplantage på vejen, og vær med til chokoladesmagning. Vil du hellere se, hvordan caribisk rom bliver produceret, og prøvesmage forskellige slags? Her har du chancen!

Velkommen til en vild blanding af turkisfarvet hav, vandrevenlig regnskov, kreolske smagsoplevelser og forunderlig natur, der er som skabt til en eventyrlig ferie.


Pris.
Pr. person i dbl. på hotelværelse med havudsigt: Kr. 15.600
Pr. person i dbl. På hotelværelse med balkon og havudsigt: Kr. 16.800
Pr. person i bungalow: Kr. 15.800
Pr. person i bungalow med havudsigt: Kr. 16.900 
Pr. person i bungalow på stranden og havudsigt: Kr. 18.900 

Vær obs. på, at vi kun har få værelse af nogle typer. 

Tillæg for enkeltværelse: Kr. 2800,- (få af disse).

Bemærk, der tillægges 1,75% Corona-afgift til rejsens pris. Læs mere om Corona-afgiften.


Prisen inkluderer.

 • Fly til Caribien t/r inkl. mad og drikke ombord. Vi flyver via Paris og derfra videre til Guadeloupe. Vi skal ikke skifte lufthavn i Paris.
 • 14 hotelovernatninger på Hotel Fort Royal.
 • 13 flotte super-middage med et exotisk lokalt touch. Morgenmad i form af en stor skandinavisk morgenbuffet bl.a. med lækker friske frugt fra regionen.
 • Bridgeundervisning hver dag.
 • 8 x Bridgeturnering med fine præmier.

 

Guadeloupe.
Vi tilbyder en 16 dages rejse med 14 dage på denne perle, som er en del af en gruppe på syv øer i Vestindien, hvor der blot bor 450.000 mennesker. Det har været fransk ejendom siden 1814, med alt hvad det indebærer af sprog, kultur, infrastruktur, sikkerhed og myndighed. Og hvor mærkeligt det end lyder, er Guadeloupe medlem af EU og møntfoden er Euro!

Hovedøerne Basse-Terre og Grand-Terre adskilles kun af et lille stræde, men er dog af meget forskellig karakter. Basse-Terre, hvor vores hotel, Fort Royal, ligger, er grønnere, vildere, mere bjergrig og huser en 1467 meter høj vulkan. Grand-Terre er fladere, mere befolket og kan prale af et af verdens bedste surf steder. Begge øer er omringet af koralrev, klipper og kilometerlange eksotiske sandstrande - velkommen til en anderledes ferie!

Mere om Guadeloupe

Hvordan kommer vi til Guadeloupe?
Vi flyver fra Kastrup med via Paris og derfra videre til Pointe-A-Pitre, som ligger på Grande-Terre. Derfra bliver du kørt i bus til Pointe du Petit Bas Vent, hvor Langley Hotel Fort Royal ligger. Busturen tager ca. 45 minutter.

Hvor skal du bo?
Hotel Fort Royal ligger på den nordvestlige side af Basse-Terre helt ud til vandet. Det er ikke blot et hotel, men et resort. Du kan vælge at bo i hotelbygningen eller i en af de lækre bungalows. Mange af dem ligger kun 5 meter fra strandkanten. De fleste værelser har havudsigt, og nogle har også altan. Uanset hvad du vælger, er de meget lækkert indrettet med aircondition, køleskab, safty-boks, tv og eget bad og toilet. På hotellet er der også et nybygget pool-område, ligesom der er solstole, parasoller og en pool-bar.

Se flere billeder fra Hotel Fort Royal

Stranden begynder ved hotellet og slutter der, hvor der ikke ligger flere bungalows. Hele strandområdet tilhører hotellet. Luften er 20-29 grader varm, afhængig af årstid og tidspunkt. Vandet er ca. 27 grader året rundt. 

19 langley fortfoyal hotel 088

I forbindelse med hotellet er der en lille butik, hvor du kan købe alt fra tand-børster til solcreme, eller noget andet, som du har glemt ....

Fra resortet er der ca. 5 km til nærmeste større by, Deshaies. Du kan komme dertil på cykel, i taxa eller med hotellets shuttle-bus. Det er også muligt at spadsere langs stranden, hvor du kan støde på mindre restauranter eller café-er undervejs, som ligger i forbindelse med de enkelte strande.


Vis stort kort

Bridgen.
Konference faciliteten på Fort Royal er fast udlejet i weekenderne. Derfor har vi lejet os ind på alle hverdage i perioden: 12, 15, 16, 17, 18, 19, 23 og 23 november. Vi spiller bridge de 8 dage og prøver at rette ind efter udflugterne. Der spilles 2x kvalifikation og 4x finale, samt  2 dage med frivillig bridge.2
Der vil være bridgeundervisning hver gang i forbindelse med dagens turnering. 

Hvad kan du ellers foretage dig?

Guadeloupe er langtfra en café- og butiksferie. Her handler det om at slappe af, tage på oplevelsesture, nyde stranden og solen og selvfølgelig at spille bridge. Der bliver arrangeret adskillige udflugter i hver uge, og vi planlægger bridgen efter udflugterne. Nedenstående er nogle af de udflugter, som der tilbydes. Sidst vi var på øen, var der mange som også selv lejede bil og tog på egne oplevelsesture.

Golf:
Er du til golf, bør du en dag tage til St. Francois, hvor der er en bane af meget høj klasse. Det tager ca. 5 kvarter at komme dertil i bil.


Rom-destilleri:
Her får du mulighed for at besøge nogle af øens romproducenter, der efter sigende skal være en stor oplevelse.

IMG 1131
Kaffeplantager:
Du bliver kørt til nogle kaffe- og bananplantager, hvor du føler dig hensat til en "Karen Blixen farm". Og her serveres der rigtig god kaffe. Desuden besøg på nogle historiske pladser.


Bustur til Grand-Terre:
Der gøres bl.a. holdt i et mindre fiskerleje, hvor der serves super lækker grillet fisk. Desuden et besøg i Hovedstaden med torvemarkeder, museer og butikker.


Sejlads med katamaran:
Du bliver sejlet til Sainte-Anne på den sydlige side af Grande-Terre. Der serveres en flot picnic med grillet fisk og frisk frugt.

IMG 1105
Bådture til småøer:
Du bliver sejlet rundt til forskellige småøer og indtager måske din frokost på en lille lækker restaurant med åben grill.

IMG 1152
Botanisk have:
Øens smukkeste park, Jardin Botanic er bestemt et besøg værd, som du ikke må snyde dig selv for.

8.Chutes de Carbet
Vandfaldsafari:
Turen er en rundrejse blandt vandfald. Bl.a. et vandfald på 120 meters frit fald.

sail surf at fort royal

SAIL & SURF
Stranden " Anse de petit bas vent" er perfekt til vandsport! Her finder du Langley Sail & Surf-centret, hvor der er sejlbåde, windsurfingudstyr, kajakker, jetski og stand-up paddleboards. Har du halvpension eller all inlusive, er Sail & Surf inkluderet i din rejse, og du kan benytte alt motorfrit udstyr gratis. En gang om ugen er der også en gennemgang, hvor du får mulighed for at prøve masser af sjove vandaktiviteter.

Dvs. at bridgegruppen har gratis adgang til disse faciliteter!


Bridgerejser