• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Skind & Uld og Blaksets Bridgecenter
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018
 • Albanien 2018 10 dage til Albanien 8. - 17. september 2018
 • Kroatien Krydstogt Kroatien 22. - 29. september 2018
 • Provence Oplev Provence 22. - 29. september 2018
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 28. september - 7. oktober 2018
 • Bridge, børn og bedsteforældre Hotel Svendborg 13. - 17. oktober 2018
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter 13. - 17. oktober 2018
 • Alsace 19. - 28. oktober 2018
 • Alicante Alicante Mortens aften 3. - 10. november 2018
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2018/2019
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2018 - 1. januar 2019
 • Bali 10. - 26. marts 2019
 • Jordan 31. januar - 7. februar 2019
 • Samos bridgekursus 18. - 25. maj 2019
 • Sjælsro på Samos 1. - 8. juni 2019

Mallorca bridge- og cykeltur 2015

Bedøm dette emne
(0 bedømmelser)
Finca - Casa del Virrey Finca - Casa del Virrey

tilmeld rejsen knap


29. september - 8. oktober 2015 

10 dages bridgerejse og cykeltur på smukke Mallorca


Pris.

7995 kr. pr. person i dobbelt

Ønsker du/I at bo i suite de 4 nætter på Herregården i Inca, kan det lade sig gøre mod et tillæg på kr. 900,- pr. person i dbl., hvilket dækker alle 4 nætter. 
Er I 2, som ønsker at dele en suite (2 værelser) på Casa del Virrey, er tillægget for dette blot kr. 450,- pr. person for alle 4 dage.
Hertil skal du selv købe egen flybillet til Mallorca, som pt. koster ca. 1.500,- med Norwegian.
Vær opmærksom på, at prisen på fly stiger hele tiden. Vi sørger for din transfer mellem lufthavn og hotel t/r, hvis du flyver med Norwegian om morgenen. 
Lander du med andre fly, skal du selv hente din cykel ved udlejningsbureauet eller have aftalt, at den kan hentess ved hotellet, som vi bor på. 

Er I to der vil rejse sammen, men ikke bo ammen, kan I dele en suite på Herregården og måske have hvert sit værelse i Pug de Ros og Palma.

Prisen inkluderer.

 • 9 nætter i henhold til beskrivelse
 • 9x morgenmad
 • 6x middag
 • Ad libitum på 4* Hotel majori de første tre dage, inkl. drikkevare.
 • 1x frokost inkl. vin ad libitum på Michelin anbefalet, Miquel.
 • Baggage transport
 • Konferencelokaler til bridge
 • 7x bridge, heraf én ude for turneringen.
 • Fine præmier
 • Bridgeundervisning dagligt
 • Byrundtur med guide i Palma
 • Ekstra slange og værktøj til lapning af cykel
 • Tilbud om daglig rute med guide
 • Lappe "device", hvis uheldet er ude
 • Uheldsforsikring (Går din cykel i stykker, tager du gratis en taxa tilbage til hotellet. Det dækker ikke, hvis man blot ikke har lyst til at cykle længere).

De sidste års store succes gentages hermed: Bridge- og cykeltur til Mallorca. 
Læs dagbogen fra sidste års tur
Mallorca er, udover at være en virkelig smuk ø, en rigtig cykel-ø og mange, både professionelle og motionister fra hele Verden, kommer til øen for udforske den på cykel. Mallorca har et 1200 km stort vejnet, så det er bare om at komme op på jernhesten.
Mallorcas varme klima gør hele året til cykelvejr, selvom mange nok vil finde sommeren for varm til at træde i pedalerne. Derfor er det at foretrække at cykle om for- eller efteråret på Mallorca. I højsæsonen er der desuden mange flere biler på de små veje.
På cykel på Mallorca finder du sværhedsgrader for alle cyklister. På nordøen finder du stigninger og et terræn, der kun er for bjerggeder – dem holder vi os fra.

Ruten.
Vi har valgt en rute, hvor vi primært befinder os i det sydlige og sydøstlige Mallorca. Du mødes med en rute, som alle der kan cykle klarer uden problemer. 
Vi var selv ganske utrænede, hvorfor det var oplagt, at vi selv kørte rekognoseringsturen. Du kan læse dagbogen fra rekognoseringsturen her: Rejsedagbog

3 hoteller.
For at du ser lidt forskelligt, har vi valgt at bo på 3 forskellige hoteller. Du kører uden bagage, da denne transporteres med bus fra hotel til hotel.

Ola Hotel Maioris
4* Ola Hotel Maioris.
Efter at være landet i Palma kører vil til Gran Fiesta i Palma, hvor cyklerne udleveres. Bagagen fragtes med bus, men du kører ca. 13 km til 4* Ola Hotel Maioris i Puig de Ros på din ny erhvervede "jernhest". Puige de Ros ligger ca. 20 km sydøst for Palma. Du kan også vælge at medbringe egen cykel. Her har vi tre nætter og dagligt kørers der forskellige ruter. Mens vi er på 4* Majori, er der inkluderet helpension, hvilket også indbefatter drikkevare indtil kl. 23.00 om aftenen.
En af dagene cykler vi til det smukke Cal Pii og indtager frokost. Der er små 20. km til Cala Pi. 


vej til Cala Pi
På vej til Cala Pi

Når de daglige cykelture er tilbagelagt, spiller vi bridge i hotellets konferencelokale, som vi har lejet til formålet. 
Du vælger selv, hvor meget og hvor lidt, som du har lyst til at cykle. Men vi udbyder én rute dagligt, hvor alle kan vælge at følge cykelguiden.
Den daglige tur vil oftest være på 30-50 km. 
Det giver masser af tid til kaffestop og til at nyde en dejlig frokost undervejs – der skal jo også være plads til bridgen om aftenen.Casa del Virrey
Casa del Virrey.

Næste stop er den fantastiske herregård Casa del Virrey, der ligger 2,4 km udenfor Inca, som er den tredje største by på Mallorca. Det er en temmelig stor herregård, hvor der kun er 16 værelser, 15 dobbelte og ét enkeltværelse, så vi har det hele for os selv. Opholdet på Herregården var sidste års absolutte højdepunkt! Vi spiser i restauranten på Casa del Virrey dagligt, som for øvrigt har fået en anbefaling i Michelin Guiden. 
Vær obs på, at det ikke betyder, at den har fået en Michelin stjerne, men en anbefaling som et rigtigt godt spisested. Herfra kan man tage nogle fantastiske cykelruter. Når vi bor på Herrregården, spiller vi også bridge hver aften.
I år cykler vi en af dagene, hvor vi bor på Casa Del Virrey, ud til drypstenshulerne. Man betaler selv sin indgang, hvis man ønsker at se disse.
En dag, men vi er på Casa del Virrey,  er afsat til egen cykeltur, men vi vil prøve at arrangere en frivillig tur ud til en vingård og smage deres lokale varer - sidste år var det godt! Det er også muligt at spise frokost på gården. Udgiften til vinsmagning er ca. 20-25 Euro inkl. frokost.
Én aften er man på egen kost, da vi plejer at cykles ud til havet via det smukke Sa Pobla, hvor det er oplagt at blive og spise middag. Denne aften er der frivillig bridge på egen hånd, men vi strikker turneringen sammen for de, der gerne vil tilbage på gården.
Sidste år blev en mindre gruppe ved havet, og de fandt vi en fantastisk restaurant at spise på om aftenen. Da det ikke lige var til at styre cyklerne de 30 km tilbage, kom de op i en taxa. Men vi kan måske entrere med en bus med cykeltrailer, hvis der er interesse for det - hele aftenen var en oplevelse!
Den sidste aften holder vi afslutning i restauranten, da vi ikke spiller i Palma.Dalt Murada
Hotel dalt Murada.

Sidste stop er i Palma, hvor vi bor i det historiske centrum på 4* Hotel Dalt Murada eller
4* UR Palacio Avenida.Her har vi kun 9 værelser på begge hoteller. Alle singler inlogeres på UR Palacio Avenida. Der er 10. minutters gang mellem hotellerne.
Der er ca. 35. km fra herregården til hotellet i Palma. Her har du to nætter. 
Inden du checker ind på hotellet, skal cyklen afleveres på cykelstationen igen.  
Du kan  køres dertil ad en lækker cykelsti, hvor du stort set hele vejen nærmest kører i vandkanten af kyststrækningen.

Perfekt cykelsti langs Palmas kyst
Perfekt cykelsti langs Palmas kyst

Også her er der oplagte steder at gøre holdt for kaffe, eller måske en tur i baljen, som min medrejsende gjorde på recogneseringsturen. 
Efter at have tilbageleveret cyklerne, tager vi "lokaltramperen" tilbage til Palma. Turen tager ca. 45. minutter, men man kan også gå samme om en taxa. 


Vis stort kort


Cykler.

Du får fremragende cykler at køre på, når vi er på Mallorca. Det koster kr. 800,- for de 8 dage, hvilket også inkluderer forsikring af cyklen, samt rengøring. Dertil kommer et depositum på 10 Euro, der refunderes ved tilbagelevering. 
Der udleveres ét cykelkort pr. værelse. 
Forsikringen er en skadesforsikring og ikke en tyveriforsikring!
Cyklerne er flotte CUBE Aluminiums sportscykler med Shimano gear. Cyklerne er udstyret med pumper, computer, lappesæt, ekstra slange, flaskeholder og pedaler. Husk selv at medbringe cykelhjelm hjemmefra, da det er et lov krav på Mallorca, og for øvrigt en ret god idé), vandflaske og lås.
Mod tillæg kan du opgradere til en carboncykel med Ultegra.
Man kan i stedet for også vælge at  leje racercykler eller mountainbikes - spørg til pris! s du vil have egen cykel med, bedes du selv booke cykeltransport, når du køber din flybillet.
 
-----

Bridgerejser