• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Skind & Uld, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Samos bridgekursus 18. - 25. maj 2019
 • Samos skriveophold Skriveophold med Samfundslitteratur 25. maj - 1. juni 2019
 • Hotel Svendborg Sommerkursus Svendborg 30. juni - 5. juli 2019
 • Kołobrzeg Blakset bridgekursus 3. - 10. august 2019
 • sø 2019 5 dage til Læsø 19. - 23. august 2019
 • Læsø II 2019 5 dage til Læsø 28. august - 1. september 2019
 • Albanien 2019 10 dage til Albanien 7. - 16. september 2019
 • Samos Bridge og vandretur 14. - 21. september 2019
 • Andalusien Bridge- vandre- og cykeltur i Andalusien 27. september - 6. oktober 2019
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter (11.)12. - 16. oktober 2019
 • Alicante Alicante Mortens aften 2. - 9. november 2019
 • Costa Rica Tag "stikarmen" med på eventyr i regnskoven 12. - 24. november 2019
 • Vilnius Juletur til Vilnius 3. - 7. december 2019
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2019/2020
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2019 - 2. januar 2020
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2019 - 1. januar 2020
 • Bali 8. - 24. marts 2020

Sommerkursus Svendborg 2019

Hotel Svendborg Hotel Svendborg

tilmeld rejsen knap

30. juni - 5. juli 2019

Sommerkursus på 4* Hotel Svendborg med Christian Reinholdt og Frederik Bjerregaard

Nyhed: I år har vi arrangeret en lækker livekoncert den sidste aften med en musiker, der spiller alt det, som man gerne vil høre.

Se mere nederst på siden!


Pris.
 
Kr. 4995,- pr. person i dobbelt.
Tillæg for enkelt: kr. 1000,-

Hjemmeboende: Du kan også deltage i kurset som hjemmeboende, og her er der to valg:

 1. Deltagelse uden mad men inkl. kaffe/the med kage og alt bridgeundervisning og turneringer: Kr. 1800,-.
 2. Deltagelse med mad og alt ovenstående: Kr. 3225,-


Prisen inkluderer:

 • 5 overnatninger på 4* Hotel Svendborg inkl. stor morgenmadsbuffet.
 • 4 x 2-retters menu eller lækker buffet.
 • 1 x 3-retters afslutnings middag.
 • Kaffe/the ad libitum hele døgnet.
 • Eftermiddagskage.
 • Kåre Linnebjerg d. 04 Juli 2019
 • Formiddags- og eftermiddagsundervisning hver dag på to niveauer..
 • Turnering hver aften.
 • Miniholdturnering onsdag
 • Velkomstmøde inkl. ét glas vin.
 • Præmier.
 • EDB-kort og bridgemates.
 • Spil om Mesterpoint.


Det også er muligt at deltage i kurset som hjemmeboende og dermed slippe for udgiften til overnatning på hotellet.
Udfyld tilmeldingen på normal vis (du bliver nødt til at vælge hotelværelse) og skriv til sidst i tilmeldingen, at du ønsker at deltage uden hotel.

Svendborg.
Svendborg bliver af mange kaldt "mini Skagen", hvilket skyldes dens helt specielle beliggenhed og idyl. Byen er omkranset af frodige og smukke landskaber, og fra de uendelige kyststrækninger er der vid udsigt over øhavet, og bag grønne bakker knejser et utal af slotte og herregårde.

Hotel Svendborg

Hotel Svendborg.
Hotel Svendborg ligger i hjertet af denne historiske købstad, og herfra kan du slentre i de kringlede bygader. Byen har mange specialbutikker, museer og udstillinger, og for foden af bykernen ligger havnefronten, smykket med restauranter, lystbåde og gamle træskibe. Et dejligt sted at indtage sin frokost.

Adressen på hotellet er:
Hotel Svendborg
Centrumpladsen 1
5700 Svendborg
Tlf. 62 21 17 00, Fax. 62 21 90 12


Vis stort kort

Det kulinariske.
Hotel Svendborg er kendt for sin gastronomi, og middagen vil dagligt bestå af en lækker 2-retters menu, eller en virkelig lækker buffet, der afspejler en 3-retters menu. Kaffe/the ad libitum hele dagen og kage om eftermiddagen. Sidste aften serveres en 3-retter dinner.

Ankomstdagen.
Du kan ankomme fra kl. 12.00, men der er ikke garanti for, at du kan få dit værelse før kl. 14.00-15.00. Som noget nyt, starter vi undervisningsdelen allerede på ankomstdagen. Der er velkomstmøde kl. 14.30, hvor du bydes på et lille glas, og undervisningen starter kl. 15.00.

Ugeskema.
Spilgennemgang om formiddagen og temaundervisning om eftermiddagen på to niveauer.

Hver formiddag udleveres kortfordelinger fra foregående aftens spil, og vi vil gennemgå de pointer inden for spilleteknik, modspil og meldinger, som deltagerne ønsker at få belyst. Om eftermiddagen vil der være temaundervisning på to niveauer. Vi vil variere mellem teori og praksis, således at man spiller lagte spil i det gennemgåede tema.
Aftenen byder på turnering i styrkeinddelte rækker.

10.00-12.00: Spilgennemgang af aftenens spil.

14:30-17.00: Temaundervisning

18:00: Middag

19.15: Bridgeturnering

Workshops på grundniveau

G1/ Åbners og svarers anden og tredje melding, revers og fjerdefarvekrav – bridgens rugbrød!
Det offensive system er langt sværere, end de fleste umiddelbart antager. Rent faktisk er der ganske få bridgespillere, som ikke spiller i divisionerne, der er 100% dus med det offensive system. Men alle kan lære at administrere det. Derfor henvender dette kursus sig bredt til alle turnerings- og klubspillere. Bundgrænsen er 1-2 års begynderundervisning, og emnet rækker som sagt helt op til lige under 3. division.
Temaet dækker ca. 50% af de situationer, der opstår ved bordet, hvorfor der ikke er nogen tvivl om, at det er her, der skal sættes ind for at score flere point. Glemt alt om de fancy konventioner!
Kurset bliver en vekselvirkning mellem teori og praktiske spil. Alle spil er lagt i dagens tema, så I også får prøvet teorien af i praksis.
Vi vil komme godt rundt i krogene af systemet og se på de videre meldinger efter brug af tredje- og fjerdefarve, samt revers. Brugen af disse er intet mindre end et must, for at ende i den rigtige kontrakt! Du vil også få dig gode tips og værktøjer, så du kan styre de stærke hænder. Du får teori og dernæst mulighed for at afprøve det lærte i form af en meldequiz med 20 spil.

G2/ Det defensive grundsystem – bridgens rugbrød, når fjenden har åbnet
I halvdelen af spillene er det modparten, der åbner. Så er man per definition i defensiven og vil typisk ikke kunne melde lige så præcist, som det er muligt i et uforstyrret meldeforløb. Man kan dog komme et langt stykke af vejen med det rigtige værktøj.
Undervisningen vil være med hovedvægt på, hvordan man kommer fornuftigt videre efter indmeldinger og oplysningsdoblinger. Spærrende springstøtter og overmelding i fjendens farve som støtteinstrument, er vigtigt i enhver form moderne bridge. Det krydres med vigtighed i at være aktiv i meldingerne - modparten må ikke få meget plads! Og så er det sjovt at melde på "ingenting" - bare makker ved det....
Dette kan ruste klubspilleren til at være foran sine modstandere i meldekrigen og derved "stjæle" deres spil – og point!
Du får både teori og lagte spil i temaet.

G3/ Spilleteknik
Dette er en af bridgens “mainstream” emner, der altid er i top 3! Taler vi grundfundament i bridge, kommer man ikke udenom bridgens rugbrød i offensiven og defensiven. Kan vi det, har vi lært at melde fint. Men hvad nytter det at slynge sig op i de bedste kontrakter, hvis ”stik-armen” svigter, når kortene skal spilles? Spilleteknik kan opdeles i farvespil og sansspil med mange under-kategorier. Du vil støde på emner som ”isolering af en spiller”, ”dykke eller stikke”, og hvorfor, ”den farlige hånd”, ”bridgeodds”, ”bedste chance” og meget mere. Du introduceres til grundskabelonen over spilleteknik i farve og sans generelt, samt hvornår du skal fravige grundreglerne. Ønsker du at blive en mere top- trimmet stikmaskine i næste sæson, er dette et modul for dig.
Du får både teori og lagte spil i temaet.

Workshops på udvidet niveau

U1/ Kampen ved bridgebordet
Temaet er forankret i den ny skrevne bog af Jacob Røn og Christian Reinholdt, hvor vi starter med at vinkle temaet på en anderledes måde, end andre bøger nogensinde har gjort: Hvor mange stik er det i et spil bridge, og hvad kan bedst betale sig? Der er 26 stik – 13 på ns-led og 13 på øv-led. Modulerne vil introducere dig til købmandsbridgen, kalkuleret risiko og hvordan er styrken fordelt på hver led. Tankegangen er ikke blot, hvad vi selv kan vinde, men hvad er den bedste forretning i det enkelte spil. Modulerne spænder over 2 undervisningsdage med både teori og lagte spil i temaet.

U2/ Den stærke oplysningsdobling
Mange går galt i byen, når vi taler den stærke oplysningsdobling. De videre meldinger defineres, og du kan være sikker på, at det bør spilles anderlledes, end du tror! Vi kommer også ind på, når fjenden kæmper med, og hvor der slækkes på de forskellige krav. Du får både teori og lagte spil i temaet.Valdemars Slot
Valdemars Slot - et besøg værd!

Minihold onsdag.
Vi har valgt, at du kan holde fri onsdag eftermiddag til andre gøremål, f. eks et spil golf. Der er gode golbaner i regionen, og Hotel Svendborg har særpriser på nogle af disse. Savner du mere bridge, arrangeres en miniholsturnering for de interesserede på Hotel Svendborg fra kl. 13.00-17.00. Der plejer at være stor interesse for onsdagens holdturnering.

Kåre musik

Kåre Linnebjerg d. 04 Juli 2019
Kåre stammer fra den sydfynske by Faaborg og er kendt som en glad mand med et smittende humør og som formår at formidle det ud til publikum i alt fra små private fester til større arrangementer i offentlig sammenhæng.
Kåre har en eminent evne til at veje og måle sit publikum og derefter udvælge sin musik og sang der passer præcis til dagen. Der er også nok at vælge imellem. Kaare synger og spiller alt fra sing-a-long, pop, rock´n´roll, blues og ballader.
Kaare har gæstet Arne B MusiCclub tidligere i 2018 og tog uden overdrivelse publikum med storm. På en meget varm Augustdag i Gårdhaven sang og spillede Kåre nærmest uafbrudt i 4 timer og trak hele Vestergade i Svendborg ind til en kold fadøl og en super stemning.
Glæd jer til en oplevelse i den allerbedste ende…..

Kåre Linnebjerg d. 04 Juli 2019
Arne B MusiCclub Vestergade 10 5700 Svendborg

Bridgerejser