• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine og Malerfirmaet Nielsen & Justesen
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 29. september - 8. oktober 2017
 • Alicante Alicante Mortens aften 4. - 11. november 2017
 • Oslo "Landkamp" med DFDS mod Norge 14. - 16. november 2017
 • Krakow Julemarked og shopping Krakow 3. - 7. december 2017
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2017/2018
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2017 - 2. januar 2018
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2017 - 1. januar 2018
 • Israel Israel 28. januar - 4. februar 2018
 • Jordan 4. - 11. marts 2018
 • Andalusien Jerez de la Frontera 29. marts - 5. april 2018
 • Grazalema Bridge- og vandretur i Andalusien 13. - 21. april 2018
 • Grazalema II Bridge- og vandretur i Andalusien 4. - 12. maj 2018
 • Grazalema III Bridge- og vandretur i Andalusien 25. maj - 2. juni 2018
 • Samos Skriveophold med Samfundslitteratur 26. maj - 2. juni 2018
 • Engelske haver 4. - 12. juni 2018
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018

Alicante Mortens aften 2017 - nu med yoga..

Alicante Explanada Alicante Explanada

tilmeld rejsen knap

4. - 11. november 2017

Alicante i Spanien og Mortens aften i solskin - der er en gennemsnits temperatur på 22° i første halvdel af november! 


Sidste års stor succes der gentages i år. November byder oftest på fantastisk vejr i starten af måneden.

Mortensaften, d. 10. november, falder i år samme dag, som vi holder afslutning med præmieuddeling. Som vanligt afholdes denne aften på den gode restaurant, Chef's Concept, hvor vi alle årene har afholdt vores afslutninger.

Som vanligt er turen uden fly, og hvis du går på www.momondo.com i god tid, kan returbilletten erhverves for omkring kr. 1100,- direkte t/r.

Det er muligt at flyve til Alicante før eller efter d. 4. november. Hovedturneringen går over fem eller seks spilleaftener. Der spilles frivilligt åbent hus d. 4. november. Er alle ankommet til spillestart d. 5. november, spilles 2x kvalifikation og 4x rækkeopdelt finale. Hvis ikke alle er nåer frem, spilles også åbent hus d. 5. november, så hovedturneringen byder på 2x kvalifikation og 3x rækkeopdelt finale. De åbne huse er gratis at deltage i. Dette giver den størst mulige fleksibilitet i henhold til, hvornår man behøver at flyve til Alicante for at deltage i arrangementet. 

Du kan flyve fra den lufthavn, som passer dig!


Bemærk - Alle priser er uden flybillet.
Pris.

Kr. 4.495,- i dobbeltværelse for 7 nætter. (eksklusiv eventuelle ekstradage) 
Tillæg for enkeltværelse kr. 1.200,-.
Prisen inkluderer:

 • Flot morgenmads-buffet  dagligt.
 • 2x middag på gode restauranter i byen inkl. vin. 
 • Flot Mortensaften/afslutningsaften inkl. vin ad libitum.
 • Konferencefacilitetet til bridgen.
 • Gratis kaffe/the + småkager i spillelokalet.
 • Daglig bridgeundervisning.
 • Mulighed for bridge hver dag.
 • Transfer: Er du med det fly, der lander i Alicante kl. 15.05 d. 4. november og rejser hjem med fly kl. 07.50 d. 11. november, indsætter vi en gratis bus. Lander du på andre tidspunkter, står du selv for transfer. og problemet er ikke større, end at en taca fra lufthavnen til hotellet, koster ca. Euro 20.

 

Ovenstående priser dækker en uges (7 nætter) med den beskrevede pension. Deltager du i yderligere antal dage, er merprisen 370,- kr. pr. person pr. døgn i dobbeltværelse og 580 kr. i enkeltværelse inkl. morgenmad.

Bridgen:
Der spilles 2x kvalifikation og 3x finale i hver uge. Desuden 2x åbnet hus i hver uge, hvor det er frivilligt og gratis at deltage.

Yoga.
På denne rejse får du også mulighed for at dyrke Senior Mindful Yoga, som er en blid yogaform, hvor alle kan deltage. Yogaen vil foregå 1 time morgen og eftermiddag i 5 dage.
Yogaen smidiggør og styrker kroppen og giver ro og velvære. Der er lejet et konferencelokale særskilt til yogaen, men det er også muligt at gå ned til stranden, hvis vejret er til det. Tidspunket for yogaen er fra kl. 08.00-09.00 om morgenen, mens det om eftermiddagen er fra kl. 14.00-15.00. Yoga instruktør er Søs Meldahl.
Pris kr. 750,-

Søs skriver om sig selv: " Jeg har arbejdet 40 år som fysioterapeut, og undervejs har jeg videreuddannet mig og arbejdet som psykoterapeut, mindfulnessinstruktør og yogalærer." I øjeblikket underviser jeg 3 hold i mindfulnessyoga.

For yderligere information tlf: 23954414
Søs Meldahl


Du skal tilmelde dig yogaen særskilt, og den gennemføres kun ved mindst 10 tilmeldte.

Fælles.
Prisen dækker endvidere transfer, hvis du flyver t/r med Norwegian d. 4. november kl. xx  og hjem igen d. 11. november fra Alicante kl. xx.
En taxa fra lufthavnen koster ca. 20 Euro, så det er ikke det store problem, hvis du flyver på andre tidspunkter. Endelig går lokalbussen lige ud for lufthavnen, og den stopper ca. 10. meter fra hotellet og koster ganske få Euro.

Du vælger selv hvilken havn, som du ønsker at flyve fra. Sidste år var der også gode flyvetider fra med Norwegian, Iberia, Ryanair og Vueling. Vær obs. på, at de billigste billetter, er dem, som købes så tidligt som mulig

Vi bor på det moderne og flotte **** Eurostar Lucentrum, der er placeret centralt i centrum. Klimaet er ca. 22 ºC+ i første halvdel af november. Som de siger i Alicante:
Where the breeze stays in summer and the sun stays in winter…
Alicante er placeret direkte ved Costa Blanca kysten, der udover lange flotte strande, byder på en stribe af  dejlige restauranter, butikker, caféer, barer og turistattraktioner med forskellige temaer.
Er du til golf, finder du en bred vifte af flotte golfbaner i området.
Læs artikel om Alicante og områdets klima

Alicante overrasker.
Alicante har nogle af Spaniens flotteste kyststrækninger. De høje palmetræer langs lystbådehavnen giver  mulighed for en dejlig spadseretur i skyggen. Man siger, at Alicante ser ud over havet, og gør det fra sin berømte  Paseo de la Explanada, en af de smukkeste strand-promenader i Spanien.

Paseo de la Explanada
Paseo de la Explanada

Det siges, at Alicante har de luneste  og mest solrige dage også om vinteren.
Men der er mere at foretage sig end strand og hav, fordi Alicante er en by med tre tusinde års historie på bagen.  Kysthovedstaden har en kosmopolitisk charme, med brede boulevarder, fortovscaféer og en imponerende borg,  som ligger på toppen af bjerget Benacantil, i 166 meters højde over den nærliggende havoverflade.
Men for at se  det ægte Spanien, skal man tage ind i landet og opdage oldtidens badstuer, pinjeskovene og palmelundene, som i  et impressionistisk maleri med vilde valmuer og okkerjord.
Trods den store turisme har den elegante havneby formået at bevare sin spanske charme. Byen har i årtusinder  været kendt for sin lyse himmel, hvilket fik romerne til at døbe byen “den lysende by”.

Udsigten fra Castillo de Santa Bárbara
Udsigten fra Castillo de Santa Bárbara

Byens største seværdighed er Castillo de Santa Bárbara. Den tidligere borg har spillet en stor rolle i Alicantes historie, og det nuværende  anlæg fra 1200-tallet har en skøn udsigt over byen og havet.
Byen er også et sandt paradis, når det gælder fiskerestauranter, så der er rig mulighed for en kulinarisk  oplevelse.

Hotel Eurostar Lucentrum Alicante

Hvor skal du bo?
**** Hotel Eurostar Lucentrum er et nyt og moderne hotel beliggende i centrum ved det lokale marked kun 10  minutters gang fra havnen.
Hotellet har elevator, døgnreception, fjernvarme, vaskeservice, bar og restaurant. De 169 værelser har alle bad og toilet, aircondition, fladskærms-tv, safe, hårtørrer og telefon. Der findes også  rygerværelser.


Vis stort kort


Bridgen.

Vi har lejet eget spillelokale på hotellet, så faciliteterne omkring bridgen er i orden. Bridgen er tilrettelagt, så der spilles 2x kvalifikation og 3 eller 4x rækkeopdelt finale. Desuden én eller to aftener med frivillig bridge. Den daglige bridgeturnering spilles fra sidst på eftermiddagen og til først på aftenen, da man spiser sent i Alicante. Dermed har du dagen fri til andre gøremål.

Der tilbydes undervisning hver dag i forbindelse med den daglige turnering, hvor I får udleveret materiale om emnet. Alt undervisningsmateriale skriver vi selv.

Lidt mere om turen.
Da det er meget billigt at spise i  Alicante, har vi valgt at inkludere morgenmad hver dag og to middage på restauranter i byen, samt afskedsmiddag. Resten  af dagene finder man selv en god restaurant at spise på – og der er mange at vælge imellem. Man får typisk tre gode retter med vin for kun ca. 15-20 euro - og det kan faktisk også gøres en anelse billligere!

Udflugt.
Vi vil udbyde en udflugt med bus og guide til et spændende sted i regionen. Udflugten er optionel, og du vil høre mere om tid, sted og pris inden afrejse.

Flybilletter.
Du køber selv dine flybilletter, eller finder til Alicante på egen vis. Flyver du selv derned, må du påregne at finde til hotellet på egen hånd, med mindre at du lander på samme tid som resten af gruppen. Kommer du fra Jylland, er der ofte gode forbindeler med Ryanair.
Vi kan også købe flybilletten for dig mod et gebyr på 75 kr.

---

Bridgerejser