• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine og Malerfirmaet Nielsen & Justesen
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2017/2018
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2017 - 2. januar 2018
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2017 - 1. januar 2018
 • Israel Israel 28. januar - 4. februar 2018
 • Jordan 4. - 11. marts 2018
 • Hotel Falster i påsken 29. marts - 1. april 2018
 • Andalusien Jerez de la Frontera 29. marts - 5. april 2018
 • Grazalema Bridge- og vandretur i Andalusien 13. - 21. april 2018
 • Grazalema II Bridge- og vandretur i Andalusien 4. - 12. maj 2018
 • Samos bridgekursus "Kampen ved Bridgebordet" 19.-26. maj eller 22.-29. maj 2018
 • Grazalema III Bridge- og vandretur i Andalusien 25. maj - 2. juni 2018
 • Samos Skriveophold med Samfundslitteratur 26. maj - 2. juni 2018
 • Engelske haver 4. - 12. juni 2018
 • Hotel Svendborg Sommerkursus Svendborg 1. - 6. juli 2018
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018
 • Kroatien Krydstogt Kroatien 22. - 29. september 2018
 • Provence Oplev Provence 22. - 29. september 2018
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 28. september - 7. oktober 2018
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter 13. - 17. oktober 2018

Israel 2018

Jerusalem Jerusalem

tilmeld rejsen knap

28. januar - 4. februar 2018


De sidste  års store succes, bridgerejsen til Israel, gentages i 2018. Vi har attaer formået at forbedre turen, og I år får du en ekstra udflugt med den dansk guide, bosiddende i Jerusalem, ligesom du får et mere centralt beliggende 4* hotel i Jerusalem, samt en dag på egen hånd i Jerusalem, som flere efterspurgt sidste år. Og det bedste er, at prisen fra 2016 og 2017 kan holdes.

Du  bor 4 dage i Jerusalem og 3 dage i Tel Aviv. Det gør, at vi har kortere køreafstand til udflugtsmålene, så tiden udnyttes optimalt, ligesom du også får oplevet smukke Jerusalem. På transferdagen mellem hotellet i Jerusalem og Tel Aviv, fusioneres dagen med en halvdagsudflugt til den gamle havn, Jaffa, i Tel Aviv. Og vi har selvfølgelig hyret den danske guide, Trine, som er med på turen.

Vi har altså Igen i år har vi skrevet kontrakt med samme fabelagtige guide, Trine, som vi havde fornøjelsen af  på de forgende ture. 

Drikkepenge - er stort set obligatoriske, når vi taler turisme i Israel og en stor del af aktørernes løn. Derfor bliver du opkrævet kr. 100,-, som fordeles mellem guide og buschaufføren, som vi har alle tre dage.

Årsagen til at turen til Israel overhovedet blev løbet i gang i 2016, kan du læse nedenfor:


Denne rejse blev i og for sig født ved en tilfældighed, selvom tankerne om en bridgerejse til Israel havde været inde i overvejelserne flere gange, men aldrig var kommet videre.

Det viser sig, at vores naboer flytter omkring juletid i 2014, hvilket jeg ikke var klar over. Samtidig kom jeg helt tilfældigt i kontakt med en gammel barndomskammerat på Facebook, som jeg ikke havde set siden 1981, hvor han rejste til Israel for at bo i Kibbutz. Han fortæller, at han med sin israelske kone og deres to børn har besluttet sig for at flytte fast tilbage til Danmark, og at de for tiden bor i en lejlighed på Frederiksberg, indtil de får deres rækkehus i Albertslund, hvor vi begge er opvokset. Jeg spørger ham, hvor i Albertslund, da jeg faktisk stadigvæk bor der. Galgebakken, rækkehustype 5B, siger ham. Sjovt, siger jeg, sådan en type bor vi også i – I må da komme ud til ost og rødvin en dag i næste uge, så I kan se, hvordan den ser ud. Da dagen nærmer sig vores aften med ost og rødvin, gensynet med min barndomsven og fremvisning af vores lejlighed, vil vennen lige have adressen, inden de kører mod Albertslund. Den får han på sms, og 10 sekunder senere får jeg dette svar: Du tror, at det er løgn – vi bliver naboer om en måned!

Og det bedste er, at det gamle kammeratskab har vokset sig stort på 6 måneder, hvor talen og historierne om Israel har været mangfoldige. Men, det der var hovedet på sømmet, og årsagen til at jeg ville løbe rejsen i gang, var Sørens svar på dette spørgsmål: Er det ikke farligt at rejse til Israel? Nej da, du skal bo i Tel Aviv, det er nok et af de sikreste steder på kloden- og så lave udflugter derfra. Så gik vi i gang.....

 • Direkte fly til Tel Aviv t/r.
 • 4 nætter med morgenmad på dejlige 4* Ceasar i Jerusalem
 • 3 nætter med Morgenmad på delige 4* Leonardo Art i Tel Aviv.
 • Transfer fra lufthavn til hotellet i Jerusalem.
 • Transfer fra hotellet i Jerusalem til Hotellet i Tel Aviv.
 • Én velkomstmiddag på hotellet i Jerusalem.
 • Én middage på hotellet i Tel Aviv.
 • Én flot afslutnings middag.
 • 1/1 dagstur til Jerusalem og Betlehem i lux. bus og med dansk lokalguide, samt indgang og P-afgifter.
 • Mulighed for at tilmelde sig en 1/1- dags udflugt til det Døde Hav med dansk guide.
 •  ½ dagstur med bus til Jaffa, i Tel Aviv med dansk guide.
 • Daglig bridgeundervisning.
 • Daglig bridgeturnering.
 • Fine præmier.
 • 4 dage med mulighed for selv at gå på opdagelse i det israelske køkken i Tel Aviv.
 • Leje af konferencefaciliteter til bridgeturneringen.
 • Transfer fra hotellet i Tel Aviv til lufthavnen


Pris: Kr. 9995,-. Vi har kun købt 24 flybilletter, så prisen kan kun garanteres for disse billetter.

Tillæg for enkelt: Kr. 3000,-

 

Vi har kun forhåndsbooket 24 pladser med flyet. Billetter ud over disse påregnes at blive dyrere. Der sælges kun 4 enkeltværelser.

NB: Vær obs. på, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder, når du rejser ind i Israel!

Israel. 
Israel er både et ungt land på godt 60 år og samtidigt flere tusinde år gammelt. Det er en moderne stat oprettet i 1948 og en ældgammel scene for bibelhistorier helt tilbage til Moses’ tid. Du møder denne dobbelthed af gammelt og nyt overalt på din rejse gennem Israel. Alene i Jerusalem kan du opleve tre verdensreligioners århundredgamle beviser på, at byen er en af verdens helligste. Og lige uden for den gamle bydel venter det moderne Jerusalem med skyskrabere, shoppingcentre og susende trafik, ligesom du vil opleve Mellemøstens ”Miami”, når du kommer til Tel Aviv.
For mange vil en rejse til Israel være genopfriskning af de bibelske fortællinger fra barndommens skolegang.

De tre store religioner – jødedommen, kristendommen og islam – fylder meget, og alle tre er især nærværende i Jerusalem, da både jøder, kristne og muslimer anser byen som hellig. Ved Grædemuren, som er resterne af muren omkring Kong Herodes’ tempel, der blev ødelagt af romerne i år 70, står sortklædte, ortodokse jøder henført i bøn. I Jerusalem blev Jesus dømt og korsfæstet, og her ligger kristendommens mest betydningsfulde lokalitet, Gravkirken. Det var også i Jerusalem, som i Koranen bliver omtalt som ”det fjerneste sted”, at profeten Muhammed steg op gennem de syv himle.

Kontrasterne er slående i Jerusalem, hvor man finder et stort antal ultra-ortodokse jøder, som stadig lever et liv, som man gjorde i Østeuropa i 1600-tallet, og at se dem i gadebilledet sammen med moderne unge israelere i trendy shorts og korte bluser er tankevækkende.

Tel Aviv.
Tel Aviv er Israels midtpunkt for handel og moderne kultur, og med kælenavnet ”Mellemøstens Miami” eller ”hot spot”, lover byen rig mulighed for masser af spændende og udfordrende oplevelser for alle.
Byen er en moderne metropol med masser af stemning, historie, utallige sportsaktiviteter og ikke mindst et festligt natteliv, hvor f. eks alle musik-stile, kan opleves. Tel Aviv er en ung by, der hurtigt voksede og ”smeltede sammen” med den historiske by, Jaffa.

Tel Aviv
Tel Aviv

Desuden er Tel Aviv en impornerende by, de mest er kendt for sine gyldne sandstrande, sit pulserende natteliv, designershopping, markeder med madvarer og krydderier fra hele regionen, lækre restauranter og masser af kultur og historie. Der findes et stort udvalg af museer, gallerier, teatre og koncertsale.
Selv i vintermånederne er der masser at komme efter i Tel Aviv og omegn. Solen luner, og lyset er enormt forfriskende for mørke-vandte nordboere.
Den gamle havneby, Jaffa, er en spændende og interessant kontrast med sit middelalderlige præg. Jaffa og Tel Aviv er praktisk taget vokset sammen, og de to byer giver sammen en skøn kombination a moderne drive og historisk perspektiv. I det hele taget er Tel Aviv en ideel base, hvorfra man kan udforske andre dele af Israel, heriblandt Jaffa, Galilee og Caesarea, for ikke at nævne Jerusalem med sine religiøse og historiske mindesmærker og symboler.


Leonardo Art Hotel (Tidligere Marina Hotel)

I Tel Aviv kan du nemt holde en kombineret bade- og storbyferie, da byen ligger ud mod Middelhavet med lange hvide sandstrande. Tel Aviv er en positiv og sikker oplevelse, hvor du får meget for pengene
Denne specielle blanding af middelhavs-stemning, små badebyer og moderne udstråling er netop de ingredienser, som gør Tel Aviv så tiltrækkende og fortryllende.

Lækre strande i Tel Aviv.
Ganske få storbyer man rejser til, kan tilbyde lange indbydende sandstrande, men det kan Tel Aviv. Langs kystlinjen ligger hotellerne som perler på en snor. På stranden kan du slappe af og nyde solen stråler i selskab med en god bog.

Bryder du dig ikke om sand mellem tæerne, kan du slentre langs strandpromenaden, der summer af liv dag og aften med isbarer, cafeer, restauranter og forretninger. Regionen byder desuden på på ca. 330 solskinsdage om året!

Jaffa
Jaffa

Jaffa – en verden til forskel.
Rejser du til Tel Aviv, bør du tage en gåtur i den gamle bydel Jaffa. Det er som at befinde sig i en helt anden verden i forhold til den moderne del af Tel Aviv. De pragtfulde gamle bygninger er nænsomt blevet renoveret, og små snoede brostensbelagte gader skærer sig gennem Jaffa på kryds og tværs.

Der er flere kirker og klostre i Jaffa, bl.a. Skt. Peters Kirken på den store centrale plads. Du vil nyde at gå på opdagelse i området, der gemmer på interessante cafeer, restauranter, butikker og ikke mindst kunstgallerier.

Dizengoffs Street – ”kaffegaden” i Tel Aviv.
Gør som de lokale- sup en kop kaffe på en af de utallige cafeer på fx Dizengoffs Street. Det er næsten alle i Tel Aviv, der i løbet af dagen går på cafe. For nogle er det starten på dagen, for andre slutningen, for forretningsmanden er det måske til et møde og for de ældre er det et godt sted at hygge sig med venner og studere den fortravlede hverdag.

Beth Hatefutsoth - lærerigt museum i Tel Aviv.
Tel Aviv er ikke ligefrem hjemsted for den ortodokse jødedom, men det er alligevel en god ide og interessant at kende lidt til betydningen af det jødiske liv. Det får du på bedste vis ved et besøg på Beth Hatefutsoth, (Museet for den jødiske diaspora).

Bezalel marked
Bezalel marked

Markeder i Tel Aviv.
Kan du lide at få et pust fra hverdagslivet i Tel Aviv, bør du besøge et af de mange farverige markeder. Carmel og Bezalel markederne er nogle af de bedst kendte med alt fra eksotiske frugter, krydderier, modevarer, pita brød og byens bedste falafel. Loppemarkedet i Jaffa er også interessant med smukke kobbervarer, smykker og til de såkaldte antikviteter.

Spring ud i Tel Avivs natteliv.
Du kan starte en god aften på en af de mange dejlige restauranter i Tel Aviv. Der er flere restauranter på gaderne omkring Ha-Yarkon Street og Ben-Yehuda Street. Du kan også vælge at nyde den romantiske stemning i Jaffa eller en gourmet middag på Rothschild Boulevard.
Efter middagen kan du slentre rundt og lade tilfældighederne guide dig, for der er altid et leben uden lige og en god bar eller et hyggeligt musiksted, der lokker. Stemningen er skøn og Tel Aviv er en by du vil føle dig tryg i.

Top fem seværdigheder i Tel Aviv

Udflugt til Jerusalem og Bethlehem.
Efter morgenmaden kører vi mod Jerusalem og starter dagen på ”Mount of Olives”, hvorfra der er en vidunderlig panoramaudsigt over den gamle by i Jerusalem med Tempelbjerget i baggrunden. Vi fortsætter ad gaden, “Palm Sunday” til “Dominus Flevit” kirken, for at besøge denne. Herfra videre til ”Garden of Gethsemane”, for at se de gamle oliventræer og besøge Agony basilikaen. Der var for øvrigt det sted, hvor Jesus blev arresteret. Herfra krydser vi “Kidron Valley”, der fører os ind i den gamle by. Vi besøger ”pool of Bethesda” og “St. Ann Church”, ligesom du vil se dele af Via Dolorosa og via den eksotiske basar, ender vi i ”Church of the Holy”.

Sidste stop på dagen er Betlehem, hvor vi besøger Fødselskirken og Manger Square.

Turen varer ca. fra kl. 08.00-15.00/16.00

Bridgen.
Vi spiller bridge hver dag, men de første dage arrangeres det som frivillige åbne huse, hvor vi spiller lidt færre spil end de andre dage. Det skyldes at vi er på nogle lange, men meget spændende udflugter, som vi ikke vil skære væk. Men bridge bliver der spillet alle dage, for de der har lyst, ligesom der dagligt undervises i forbindelse med turneringen. Undervisningsmaterialet ligger i din personlige mappe, der udleveres i lufthavnen, inden vi flyver fra Kastrup. Her vil du også findes ugens program.

Det er frivilligt at deltage i undervisningen, men det forventes, at du deltager i turneringen, med mindre at du melder fra. Ønsker du én dag ikke at deltage i turneringen, bedes du give besked om dette om formiddagen.

De to dage, hvor du spiser på hotellet, spilles der ca. 2/3 af turneringen før middagen, og 1/3 efter middagen. De andre dage spiller vi turneringen færdig, hvorefter du går ud og spiser.

Bridgen starter altid sidst på eftermiddagen, så du har dagen fri til udflugter andre gøremål.

Den sidste dag, hvor vi også holder afslutningsaften, starter bridgen midt på eftermiddagen, så vi har hele aftenen til præmieuddeling mm.

 

---

Bridgerejser