• Corona konsekvenser Læs mere om Corona-krisens konsekvenser for rejsebranchen
 • Klimaindsats Reinholdt Bridge & Travel planter 1 træ pr. rejsende i samarbejde med Growing Trees Network Foundation
 • Sponsorer Læs om vores sponsorer: Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2021/2022
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2021 - 2. januar 2022
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2021 - 1. januar 2022
 • Tenerife 15. - 22. januar 2022
 • Klubtur Blaksets og Reinholdt Bridge Hotel Svendborg 11. - 13. februar 2022
 • Cuba rundrejse 16. februar - 2. marts 2022
 • Hotel Falster i påsken 14. - 17. april 2022
 • Samos Bridge og vandretur 21. - 28. maj 2022
 • Samos skriveophold Skriveophold med Samfundslitteratur 21. - 28. maj 2022
 • Extremadura og Madrid 9. - 18. juni 2022
 • Vestlandet i Norge 2. - 12. august 2022
 • Korsika 10. - 17. september 2022

Tenerife 2022

Playa Jardin Tenerife Playa Jardin Tenerife

tilmeld rejsen knap

15. - 22. januar 2022

4* Hotel Puerto de la Cruz i Puerto de la Cruz 


Bemærk - Alle priser er uden flybillet.

Du kan roligt købe din flybillet, da vi allerede er 24 deltagere(29/10)


Priser pr. person 
Fra kr. 4995,- pr. person i dobbeltværelse.

Tillæg for havudsigt: Kr. 880,- for værelset.
Tillæg for enkelt: kr. 1100,-.

Prisen dækker deres standard værelser, og du er ikke garanteret, om du har udsigt til baggården, bjerget eller evt. med delvis havudsigt. Der er tillæg for flg:

 • havudsigt: Kr. 880,- pr. værelse for ugen.
 • bjergudsigt: Kr. 600,- pr. værelse for ugen.

Transfer
Ankommer du med det Norwegian fly, som letter fra Kastrup kl. 12.30 og rejser tilbage igen næste lørdag kl. 17.25, bringer vi dig gratis til og fra hotellet fra lufthavnen. Vi er fleksible og holder bussen tilbage i op til 30 min, hvis du lander med et andet fly.

Prisen inkluderer:

 • Transfer til hotel t/r i henhold til ovenstående. 
 • 7 nætter på hotellet inkl. stor morgenmadsbuffet.
 • 6 x  halvpension på hotellet
 • 1x Afsluttningsaften med vin til maden på god restaurant.
 • 7 bridgeturneringer, bridgeundervisning, konferencelokale og flotte præmier.
 • City-tour med lokal dansk guide.
 • Mulighed for at tilmelde sig udflugt til tur til vulkanen, Teide med god dansk guide.


Efter at vi tog Tenerife på programmet igen sidste år, gentages den atter i 2022.  Vi bor igen på det dejlige 4* Hotel Puerto de la Cruz i Puerto de la Cruz. Hoteller ligger godt blot 1,2 km fra den hyggelige plads, Charco. Vil du have en taxa ned til byen, koster den blot 3-4 Euro. At vi så sidste år fandt et fremragende lille udskænkningssted lige ved hotellet, som blev opkaldt "Puddelhunden", gjorde det ikke ringere. Her kunne du altid møde én fra bridgeholdet, hvis du ønskede selskab. Selv ejeren og de lokale fandt det danske islæt hyggeligt...
Vi har lejet eget spillelokale, så rammerne for den daglige bridgeturnering er på plads, ligesom du tilbydes undervisning dagligt, hvis det har din interesse. Undervisning, bridge og præmier er inkluderet i denne bridgerejse.

Hotellet.
Hotellet har et hav af faciliteter som forskellige swimmingpools, tennisbaner, flere barer. Gå på linket til hotellets hjemmeside og læs mere. 4* Hotel Puerto de la Cruz


Puerto de la cruz

er beliggende på Tenerifes nordside og er på ingen måde en turistby, som byerne på den sydlige del af øen. Puerto de la Cruz er en by med originalitet, charme og historie. Det vigtigste varemærke for byen er havnen, som forbinder Tenerife med resten af verden og som er stedet hvor det hele startede. Det var her man startede eksporten med bananer, sukker og vin til resten af verden. I dag er havnen stadig samlingspunkt for byen, og her finder man blandt andet de smukt malede fiskerbåde. 
Puerto de la Cruz er kendt for at være et sofistikeret feriested. Her finder man de gamle byhuse, snævre gader og en masse hyggelige restauranter, hvor man kan spise alt godt fra havet til billige penge. Byen har 2 sorte lava strande, og herudover er der de famøse havbassiner, hvor man svømmer i frisk havvand omgivet af flotte og hyggelige terrasser med smuk beplantning.

Ægte kanarisk atmosfære
Hvis man søger en ægte kanarisk by med en gammel bykerne af små, fine huse omgivet af blomster og buske, skal man vælge Puerto de la Cruz som feriested. I byen findes der en lille fiskerhavn og et hyggeligt torv, Plaza Charco. Torvet er byens mødested for både lokale og turister, og her finder man mange restauranter, barer og butikker. Slå dig ned og studér folkelivet eller nyd nogle af de kanariske specialiteter.

plaza del charco

Plaza del Charco

Flere af Tenerifes bedste restauranter finder du netop i Puerto de la Cruz. Du kan også udforske de mange indkøbsmuligheder. Omgivelserne er naturskønne, idet byen er omkranset af den frodige Orotava-dal. Puerto de la Cruz har i over hundrede år været kursted for velhavende europæere.

Store havbassiner
Et af verdens smukkeste poolområder - Lago Martiánez - er placeret på den nordligste spids af Puerto de la Cruz. Det er den kendte kanariske arkitekt, César Manrique, som har designet de store, smukke havbassiner og deres skønne omgivelser med springvand, tropiske laguner, solterrasser, blomster og flotte palmer. Det er en fantastisk oplevelse at bade i frisk havvand, selv om man ikke bader direkte i havet. Vil du alligevel til en rigtig strand, findes der de to sorte lavastrande.

På opdagelse i nord
Puerto de la Cruz er et perfekt udgangspunkt, hvis man vil udforske den nordlige del af Tenerife. Følger man Orotava-dalen kommer man til vulkanen Teide, hvor der er spor af tidligere vulkanudbrud. Her kan du se ud over verdens største krater med 9 vulkaner dækket af forstenet lava, sand og vulkansk glas. Naturen her er et utroligt syn, og du vil næsten tro, at du befinder dig på månen.

Udflugt
En af dagene på Tenerife vil vi udbyde en ½-dags tur til vulkanen Teide med bus og lokal guide. Pris: Euro 50.

Turen
Vi har lavet turen uden fly til Tenerife, da det er billigere at købe billetter enkeltvis end at købe en gruppe. Det har også den fordel, at du kan flyve fra den havn, som passer dig. Ønsker du at ankomme dage før eller efter d. 12. januar, er dette også muligt.

Køb af billetter
For tiden kan du købe en returbillet til Tenerife for lidt over kr. 2000,-, hvis du flyver direkte, hvor det  passer med vores transferbus.

---

---

Bridgerejser