• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine og Malerfirmaet Nielsen & Justesen
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Kroatien Krydstogt Kroatien 9. - 16. september 2017
 • Korsika 16. - 30. sep. 2017 - Vælg 1 eller 2 uger
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 29. september - 8. oktober 2017
 • Kokkeskole Kołobrzeg 17. - 22 oktober 2017
 • Alicante Alicante Mortens aften 4. - 11. november 2017
 • Oslo "Landkamp" med DFDS mod Norge 14. - 16. november 2017
 • Krakow Julemarked og shopping Krakow 3. - 7. december 2017
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2017/2018
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2017 - 2. januar 2018
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2017 - 1. januar 2018
 • Israel Israel 28. januar - 4. februar 2018
 • Andalusien Jerez de la Frontera 29. marts - 5. april 2018
 • Grazalema Bridge- og vandretur i Andalusien 13. - 21. april 2018
 • Grazalema II Bridge- og vandretur i Andalusien 4. - 12. maj 2018
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018

Mallorca bridge- og cykeltur 2017

Finca - Casa del Virrey Finca - Casa del Virrey

tilmeld rejsen knap


29. september - 8. oktober 2017 

10 dages bridgerejse og cykeltur på smukke Mallorca


Pris.

8750,- kr. pr. person i dobbelt

Ønsker du/I at bo i suite de 4 nætter på Herregården i Inca, kan det lade sig gøre mod et tillæg på kr. 1000 for værelset, hvilket dækker alle 4 nætter. 
Er I 2, som ønsker at dele en suite (2 værelser) på Casa del Virrey, er tillægget for dette blot kr. 500,- pr. person for alle 4 dage.
Hertil skal du selv købe egen flybillet til Mallorca, som pt. koster ca. 1.700,- i kombination med SAS og med Norwegian.
Vær opmærksom på, at prisen på fly stiger hele tiden. Vi sørger for din transfer mellem lufthavn og hotel t/r, hvis du flyver med SAS ellervNorwegian om morgenen. 
Lander du med andre fly, skal du selv hente din cykel ved udlejningsbureauet eller have aftalt, at den kan hentes ved hotellet, som vi bor på. 

Er I to, der gerne vil rejse sammen, men ikke bo sammen, kan I dele en suite på Herregården og få hvert jeres værelse i Pug de Ros og Palma. Prisen for denne kombination er kr. 2150,- pr. person 

Prisen inkluderer.

 • 9 nætter i henhold til beskrivelse
 • 9x morgenmad
 • 6x middag
 • ½ pension og vin til maden på 4* Nautic
 • 1x frokost inkl. vin ad libitum på "Reco de Randa", anbefalet af Michelin.
 • Baggage transport
 • Konferencelokaler til bridge
 • 7x bridge, heraf én ude for turneringen.
 • Transport med bus og cykeltrailer fra Alcudia.
 • Fine præmier
 • Bridgeundervisning dagligt
 • Byrundtur med guide i Palma
 • Ekstra slange og værktøj til lapning af cykel
 • Tilbud om daglig rute med guide
 • Lappe "device", hvis uheldet er ude
 • Uheldsforsikring (Går din cykel i stykker, tager du gratis en taxa tilbage til hotellet. Det dækker ikke, hvis man blot ikke har lyst til at cykle længere).

De sidste års store succes gentages hermed for femte gang: Bridge- og cykeltur til Mallorca. 
Læs dagbogen fra en bridgerejse til Mallorca
Mallorca er, udover at være en virkelig smuk ø, en rigtig cykel-ø og mange, både professionelle og motionister fra hele Verden, kommer til øen for udforske den på cykel. Mallorca har et 1200 km stort vejnet, så det er bare om at komme op på jernhesten.
Mallorcas varme klima gør hele året til cykelvejr, selvom mange nok vil finde sommeren for varm til at træde i pedalerne. Derfor er det at foretrække at cykle om for- eller efteråret på Mallorca. I højsæsonen er der desuden mange flere biler på de små veje.
På cykel på Mallorca finder du sværhedsgrader for alle cyklister. På nordøen finder du stigninger og et terræn, der kun er for bjerggeder – dem holder vi os fra.

Ruten.
Vi har valgt en rute, hvor vi primært befinder os i det sydlige og sydøstlige Mallorca. Du mødes med en rute, som alle der kan cykle klarer uden problemer. 
Vi var selv ganske utrænede, hvorfor det var oplagt, at vi selv kørte rekognoseringsturen. Du kan læse dagbogen fra rekognoseringsturen her: Rejsedagbog

3 hoteller.
For at du ser lidt forskelligt, har vi valgt at bo på 3 forskellige hoteller. Du kører uden bagage, da denne transporteres med bus fra hotel til hotel.


4* Hotel Nautic
Efter at være landet i Palma kører vil til Gran Fiesta i Palma, hvor cyklerne udleveres. Bagagen fragtes med bus, mens du kører de få kilometer til 4* Hotel Nautic ad den flotte kyst-cykelsti. Du kan også vælge at medbringe egen cykel. På Hotel Nautic har vi tre nætter, og dagligt kørers der forskellige ruter. På 4* Nautic er der morgenmad og aftensmenu inkl. vin til maden. Dette hotel er placeret 1 minuts gang fra stranden lige overfor lystbådehavnen Can Pastilla, og ikke langt fra områdets butikker, spisesteder og barer. Der er spa samt udendørs swimmingpool.

vej til Cala Pi
På vej til Cala Pi

Når de daglige cykelture er tilbagelagt, spiller vi bridge i hotellets konferencelokale, som vi har lejet til formålet. 
Du vælger selv, hvor meget og hvor lidt, som du har lyst til at cykle. Men vi udbyder én rute dagligt, hvor alle kan vælge at følge cykelguiden.
Den daglige tur vil oftest være på 30-50 km. 
Det giver masser af tid til kaffestop og til at nyde en dejlig frokost undervejs – der skal jo også være plads til bridgen om aftenen. Der spilles typisk 21-25 spil om aftenen.Casa del Virrey
Casa del Virrey.
Herregården ved Inca, Casa del Virrey
På vej mod Herregården ved Inca, kører vi over Randa, hvor du skal have frokost i den vidunderlige restaurant, Reco de Randa, der er anbefalet i Michelinguiden. 
Du får en elegant 3-retters frokostmenu inkl. vine.

Casa del Virrey, der ligger 2,4 km udenfor Inca, som er den tredje største by på Mallorca. Det er en stor herregård, hvor der kun er 17 værelser, 8 dobbelte, 8 suiter og ét enkeltværelse, så vi har det hele for os selv. Opholdet på Herregården er altid turens højdepunkt! Vi spiser i restauranten på Casa del Virrey dagligt, som for øvrigt har fået en anbefaling i Michelin Guiden. 
Vær obs på, at det ikke betyder, at den har fået en Michelin stjerne, men en anbefaling som et rigtigt godt spisested. Herfra kan man tage nogle fantastiske cykelruter. Når vi bor på Herrregården, spiller vi også bridge hver aften.urhotels palacioavenida mallorca
Hotel UR Palacio Avenida

Sidste stop er i Palma, hvor vi bor i det historiske centrum på 4* UR Palacio Avenida. Der er ca. 35. km fra herregården til hotellet i Palma. Her har du to nætter.
Inden vi når Palma, skal cyklerne afleveres, hvor vi lejede dem 8 dage tidligere. Her får du en cykeltur på en fantastisk cykelsti langs med havet, hvor du stort set hele vejen nærmest kører i vandkanten af kyststrækningen.

Perfekt cykelsti langs Palmas kyst
Perfekt cykelsti langs Palmas kyst

Også her er der oplagte steder at gøre holdt for kaffe, eller måske en tur i baljen, som min medrejsende gjorde på recogneseringsturen. 
Efter at have tilbageleveret cyklerne, tager vi "lokaltramperen" tilbage til Palma. Turen tager ca. 45. minutter, men man kan også gå samme om en taxa. 


Cykler.

Du får fremragende cykler at køre på, når vi er på Mallorca. Det koster kr. 900,- for de 8 dage, hvilket også inkluderer forsikring af cyklen, samt rengøring. Dertil kommer et depositum på 10 Euro, der refunderes ved tilbagelevering. 
Der udleveres ét cykelkort pr. værelse. 
Forsikringen er en skadesforsikring og ikke en tyveriforsikring!
Cyklerne er flotte, typisk sportscykler, med rigtig gode Shimano gear. Cyklerne er udstyret med pumper, computer, lappesæt, ekstra slange, flaskeholder og pedaler. Husk selv at medbringe cykelhjelm hjemmefra, da det er et lov krav på Mallorca, og for øvrigt en ret god idé), vandflaske og lås.
Mod tillæg kan du opgradere til en carboncykel med Ultegra.
Man kan i stedet for også vælge at  leje racercykler eller mountainbikes - spørg til pris! Hvis du vil have egen cykel med, bedes du selv booke cykeltransport, når du køber din flybillet.

E-bikes.
Vi har fundet et sted, som udlejer e-bikes. Det gør, at flere kommer med på de daglige cykelture, og pludselig får et helt andet og anderledes indtryk at den vidunderlige Ø. Vi oplever, at rigtigt mange, som ikke plejer at cykle, har stor glæde af bridge- og cykelturene, da cykelturene er en stor del af disse ferier. E-bikes findes i forskellige kvaliteter, så spørg ind til disse,hvis det har interesse. Med e-bikes indtræden på markedet, er cykelture pludselig blevt noget for alle. Deres standard E-bikes koster Euro 210,- for de 8 dage.

Havet ved Alcudia.
De sidste par  år blev der planlagt, at vi cyklede til havet, tilbragte hele dagen ved kysten, hvor der er flere og andre ting at foretage sig, end blot at ligge på stranden. Alle spiste middag sammen (frivilligt), og så havde vi hyret en bus med en cykeltrailer, som fragtede os tilbage til Herregården sidst på aftenen. Det kostede ca. kr. 100,- pr. person for bustransport inkl. cykel, da alle gerne ville det. Derfor har vi indlagt dette i prisen for i år. 


Drypstenshuler.
En af dagene er målet for dagens cykelrute drypstenshulerne ved Campanet
Det er frivilligt, om man vil se hulerne, der ca. koster Euro 15 med en engelsk lokalguide.

Vinsmagning med lokale specialiteter.
Den dag hvor hvor der er fridag, udbydes en cykelrute til den lokale vingår Tianna Negra Celler. Du bydes på en spændende rundvisning, smagning af deres gode vine inkl. nogle virkellig lækre lokale specieliteter, der udgør en let frokost. Udflugten koster ca. Euro 30 og er frivillig.

Bridgerejser