• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Skind & Uld og Blaksets Bridgecenter
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018
 • Albanien 2018 10 dage til Albanien 8. - 17. september 2018
 • Kroatien Krydstogt Kroatien 22. - 29. september 2018
 • Provence Oplev Provence 22. - 29. september 2018
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 28. september - 7. oktober 2018
 • Bridge, børn og bedsteforældre Hotel Svendborg 13. - 17. oktober 2018
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter 13. - 17. oktober 2018
 • Alsace 19. - 28. oktober 2018
 • Alicante Alicante Mortens aften 3. - 10. november 2018
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2018/2019
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2018 - 1. januar 2019
 • Bali 10. - 26. marts 2019
 • Jordan 31. januar - 7. februar 2019
 • Samos bridgekursus 18. - 25. maj 2019
 • Sjælsro på Samos 1. - 8. juni 2019

Mallorca bridge- og cykeltur 2018

Finca - Casa del Virrey Finca - Casa del Virrey

tilmeld rejsen knap


28. september - 7. oktober 2018

10 dages bridgerejse og cykeltur på smukke Mallorca

OBS: Der står forkerte priser i kataloget, det er priserne på hjemmesiden, der gælder.

 


Pris.

8995,- kr. pr. person i dobbelt

Ønsker du/I at bo i suite de 4 nætter på Herregården i Inca, kan det lade sig gøre mod et tillæg på kr. 1200 for værelset, hvilket dækker alle 4 nætter. 
Er I 2, som ønsker at dele en suite (2 værelser) på Casa del Virrey, er tillægget for dette blot kr. 600,- pr. person for alle 4 dage.
Hertil skal du selv købe egen flybillet til Mallorca, som pt. koster ca. 1.900,- i kombination med SAS eller Norwegian.
Vær opmærksom på, at prisen på fly stiger hele tiden. Vi sørger for din transfer mellem lufthavn og hotel t/r, hvis du flyver med SAS eller Norwegian om morgenen. 
Lander du med andre fly, skal du selv hente din cykel ved udlejningsbureauet, der ligger små 2. km fra, hvor vi bor. 

Er I to, der gerne vil rejse sammen, men ikke bo sammen, kan I dele en suite på Herregården og få hvert jeres værelse i på 4* Nautic og i Palma. Prisen for denne kombination er kr. 2400,- pr. person 

Prisen inkluderer.

 • 9 nætter i henhold til beskrivelse
 • 9x morgenmad
 • 6x middag
 • ½ pension og vin til maden på 4* Nautic
 • 1x frokost inkl. vin ad libitum på "Reco de Randa", anbefalet af Michelin.
 • Baggage transport
 • Konferencelokaler til bridge
 • 7x bridge, heraf én ude for turneringen.
 • Transport med bus og cykeltrailer fra Alcudia.
 • Fine præmier
 • Bridgeundervisning dagligt
 • Byrundtur med guide i Palma
 • Ekstra slange og værktøj til lapning af cykel
 • Tilbud om daglig rute med guide
 • Lappe "device", hvis uheldet er ude
 • Uheldsforsikring (Går din cykel i stykker, tager du gratis en taxa tilbage til hotellet. Det dækker ikke, hvis man blot ikke har lyst til at cykle længere).

De sidste års store succes gentages hermed for sjette gang: Bridge- og cykeltur til Mallorca. 
Læs dagbogen fra en bridgerejse til Mallorca
Mallorca er, udover at være en virkelig smuk ø, en rigtig cykel-ø og mange, både professionelle og motionister fra hele Verden, kommer til øen for udforske den på cykel. Mallorca har et 1200 km stort vejnet, så det er bare om at komme op på jernhesten.
Mallorcas varme klima gør hele året til cykelvejr, selvom mange nok vil finde sommeren for varm til at træde i pedalerne. Derfor er det at foretrække at cykle om for- eller efteråret på Mallorca. I højsæsonen er der desuden mange flere biler på de små veje.
På cykel på Mallorca finder du sværhedsgrader for alle cyklister. På nordøen finder du stigninger og et terræn, der kun er for bjerggeder – dem holder vi os fra.

Ruten.
Vi har valgt en rute, hvor vi primært befinder os i det sydlige og sydøstlige Mallorca. Du mødes med en rute, som alle der kan cykle klarer uden problemer. 
Vi var selv ganske utrænede, hvorfor det var oplagt, at vi selv kørte rekognoseringsturen for nu 7 år siden. Du kan læse dagbogen fra rekognoseringsturen her: Rejsedagbog

3 hoteller.
For at du ser lidt forskelligt, har vi valgt at bo på 3 forskellige hoteller. Du kører uden bagage, da denne transporteres med bus fra hotel til hotel.


4* Hotel Nautic
Efter at være landet i Palma kører vi til vores hotel. Her stiller vi bagagen og går nu små 2. km langs med kysten til Gran Fiesta i Palma, hvor cyklerne udleveres- en hyggelig og smuk tur. Du kan også vælge at medbringe egen cykel. På Hotel Nautic har vi tre nætter, og dagligt kørers der forskellige ruter. På 4* Nautic er der morgenmad og aftensmenu. Dette hotel er placeret 1 minuts gang fra stranden lige overfor lystbådehavnen Can Pastilla, og ikke langt fra områdets butikker, spisesteder og barer. Der er spa samt udendørs swimmingpool.

Når de daglige cykelture er tilbagelagt, spiller vi bridge i hotellets konferencelokale, som vi har lejet til formålet. 
Du vælger selv, hvor meget og hvor lidt, som du har lyst til at cykle. Men vi udbyder én rute dagligt, hvor alle kan vælge at følge cykelguiden.
Den daglige tur vil oftest være på 30-50 km. 
Det giver masser af tid til kaffestop og til at nyde en dejlig frokost undervejs – der skal jo også være plads til bridgen om aftenen. Der spilles typisk 21-27 spil om aftenen, alt afhængig af antalle af borde.Casa del Virrey
Casa del Virrey.
Herregården ved Inca, Casa del Virrey
På vej mod Herregården ved Inca, kører vi over Randa, hvor du skal have frokost i den vidunderlige restaurant, Reco de Randa, der er anbefalet i Michelinguiden. 
Du får en elegant 3-retters frokostmenu inkl. vine.

Casa del Virrey, der ligger 2,4 km udenfor Inca, som er den tredje største by på Mallorca. Det er en stor herregård, hvor der kun er 17 værelser, 8 dobbelte, 8 suiter og ét enkeltværelse, så vi har det hele for os selv. Opholdet på Herregården er altid turens højdepunkt! Vi spiser i restauranten på Casa del Virrey dagligt, som for øvrigt har fået en anbefaling i Michelin Guiden. 
Vær obs på, at det ikke betyder, at den har fået en Michelin stjerne, men en anbefaling som et rigtigt godt spisested. Herfra kan man tage nogle fantastiske cykelruter. Når vi bor på Herrregården, spiller vi også bridge hver aften.urhotels palacioavenida mallorca
Hotel UR Palacio Avenida

Sidste stop er i Palma, hvor vi bor i det historiske centrum på 4* UR Palacio Avenida. Der er ca. 35. km fra herregården til hotellet i Palma. Her har du to nætter.
Inden vi når Palma, skal cyklerne afleveres, hvor vi lejede dem 8 dage tidligere. Her får du en cykeltur på en fantastisk cykelsti langs med havet, hvor du stort set hele vejen nærmest kører i vandkanten af kyststrækningen.

Også her er der oplagte steder at gøre holdt for kaffe, eller måske en tur i baljen, som min medrejsende gjorde på recogneseringsturen. 
Efter at have tilbageleveret cyklerne, tager vi "lokaltramperen" tilbage til Palma. Turen tager ca. 45. minutter, men man kan også gå    flere samme om en taxa. 


Cykler.

Du får fremragende cykler at køre på, når vi er på Mallorca. Det koster kr. 900,- for de 8 dage, hvilket også inkluderer forsikring af cyklen, samt rengøring. Dertil kommer et depositum på 10 Euro, der refunderes ved tilbagelevering. 
Der udleveres ét cykelkort pr. værelse. 
Forsikringen er en skadesforsikring og ikke en tyveriforsikring!
Cyklerne er flotte, typisk sportscykler, med rigtig gode Shimano gear. Cyklerne er udstyret med pumper, computer, lappesæt, ekstra slange, flaskeholder og pedaler. Husk selv at medbringe cykelhjelm hjemmefra, da det er et lov krav på Mallorca, og for øvrigt en ret god idé), vandflaske og lås.
Mod tillæg kan du opgradere til en carboncykel med Ultegra.
Man kan i stedet for også vælge at  leje racercykler eller mountainbikes - spørg til pris! Hvis du vil have egen cykel med, bedes du selv booke cykeltransport, når du køber din flybillet.

E-bikes.
Vi har fundet et sted, som udlejer e-bikes. Det gør, at flere kommer med på de daglige cykelture, og pludselig får et helt andet og anderledes indtryk at den vidunderlige Ø. Vi oplever, at rigtigt mange, som ikke plejer at cykle, har stor glæde af bridge- og cykelturene, da cykelturene er en stor del af disse ferier. E-bikes findes i forskellige kvaliteter, så spørg ind til disse,hvis det har interesse. Med e-bikes indtræden på markedet, er cykelture pludselig blevt noget for alle. Deres standard E-bikes koster Euro 210,- for de 8 dage.

Havet ved Alcudia.
De sidste par  år blev der planlagt, at vi cyklede til havet, tilbragte hele dagen ved kysten, hvor der er flere og andre ting at foretage sig, end blot at ligge på stranden. Alle spiste middag sammen (frivilligt), og så havde vi hyret en bus med en cykeltrailer, som fragtede os tilbage til Herregården sidst på aftenen. Det kostede ca. kr. 100,- pr. person for bustransport inkl. cykel, da alle gerne ville det. Derfor har vi indlagt dette i prisen for i år. 


Drypstenshuler.
En af dagene er målet for dagens cykelrute drypstenshulerne ved Campanet
Det er frivilligt, om man vil se hulerne, der ca. koster Euro 15 med en engelsk lokalguide.

Vinsmagning med lokale specialiteter.
Den dag hvor hvor der er fridag, udbydes en cykelrute til den lokale vingår Tianna Negra Celler. Du bydes på en spændende rundvisning, smagning af deres gode vine inkl. nogle virkellig lækre lokale specieliteter, der udgør en let frokost. Udflugten koster ca. Euro 30 og er frivillig.

Bridgerejser