• Corona konsekvenser Læs mere om Corona-krisens konsekvenser for rejsebranchen
 • Klimaindsats Reinholdt Bridge & Travel planter 1 træ pr. rejsende i samarbejde med Growing Trees Network Foundation
 • Sponsorer Læs om vores sponsorer: Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Bornholm 25. - 29. juli 2021
 • Vestlandet i Norge 3. - 13. august 2021
 • sø 7 dage til Læsø 20. - 26. august 2021
 • Samos Bridge og vandretur 4. - 11. september 2021
 • Korsika 2021 11. - 18. september 2021
 • Korsika II 2021 18. - 25. september 2021
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 1. - 10. oktober 2021
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter (16.)17. - 21. oktober 2021
 • Alicante Alicante Mortens aften 30. oktober - 6. november 2021
 • Hotel Falster Hotel Falster Mortens Aften 5. - 7. november 2021
 • Guadeloupe Hotel Fort Royal 11. - 25. november 2021
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2021/2022
 • Cuba rundrejse 16. februar - 2. marts 2022

Mallorca bridge- og cykeltur 2021

Finca - Casa del Virrey Finca - Casa del Virrey

tilmeld rejsen knap


1. oktober - 10. oktober 2021

10 dages bridgerejse og cykeltur på smukke Mallorca

Efter at have holdt pause med rejsen til Mallorca et par år, er vi nu tilbage med denne succesrige bridgerejse. Det var den første bridge- og cykelrejse, som vi lavede. Der har været skruet på denne tur i flere omgange, da vi dels har skiftet hoteller og dels har forbedret ruter og indhold.
Selvom vi skriver 2021, fik vi sænket vores indkøbspriser i forhold til, da vi var der i 2018.
Det er endnu usikkert, hvilke fly man kan tage til Mallorca, så vi holder øje med markedet. 


Pris.

8995,- kr. pr. person i dobbelt (Rejsen er uden flybillet. Du kan selv købe den, eller lade vores booker gøre det for et gebyr på kr. 75,- pr. billet).

Ønsker du/I at bo i suite de 4 nætter på Herregården i Inca, kan det lade sig gøre mod et tillæg på kr. 1200 for værelset, hvilket dækker alle 4 nætter. 
Er I 2, som ønsker at dele en suite (2 værelser) på Casa del Virrey, er tillægget for dette blot kr. 600,- pr. person for alle 4 dage.
Hertil skal du selv købe egen flybillet til Mallorca. Pga. Corona er vi for nuvørende ikke bekendt med flytider.
Vær opmærksom på, at priserne på fly oftest stiger på vej mod afrejsedagen. Vi sørger for én transfer mellem lufthavn og hotel t/r, når vi ved lidt mere om flytider.  
Lander du med andre fly end den afgang, hvor vi har indsat en transfer, skal du selv finde til hotellet. En taxa koster ca. Euro 20 til hotellet.

OBS: Vær obs. på, at rejsen gennemføres med mindst 20 deltagere. Du må ikke købe din flybillet, før du har fået grønt lys om, at rejsen gennemføres.

Når vi ankommer d. 1. oktober, går vi samlet ned til udlejningsbureauet efter kl. 15.00.

Er I to, der gerne vil rejse sammen, men ikke bo sammen, kan I dele en suite på Herregården og få hvert jeres enkeltværelse på 4* Nautic og i Palma. Prisen for denne kombination er kr. 2400,- pr. person 

Bemærk, der tillægges 1,75% Corona-afgift til rejsens pris. Læs mere om Corona-afgiften.

Prisen inkluderer.

 • 9 nætter i henhold til beskrivelse.
 • 9x morgenmad.
 • 6x middag.
 • ½ pension og vin til maden på 4* Nautic.
 • 1x frokost inkl. vin ad libitum på "Reco de Randa", anbefalet af Michelin.
 • Baggage transport.
 • Konferencelokaler til bridge.
 • 7x bridge, heraf én uden for turneringen.
 • Transport med bus og cykeltrailer fra Alcudia.
 • Fine præmier.
 • Bridgeundervisning dagligt.
 • Byrundtur med guide i Palma
 • Ekstra slange og værktøj til lapning af cykel
 • Tilbud om daglig rute med guide.
 • Lappe "device", hvis uheldet er ude. 
 • Uheldsforsikring (Går din cykel i stykker, tager du gratis en taxa tilbage til hotellet. Det dækker ikke, hvis man blot ikke har lyst til at cykle længere).

De sidste års store succes gentages hermed for sjette gang: Bridge- og cykeltur til Mallorca. 
Mallorca er, udover at være en virkelig smuk ø, en rigtig cykel-ø og mange, både professionelle og motionister fra hele Verden, kommer til øen for udforske den på cykel. Mallorca har et 1200 km stort vejnet, så det er bare om at komme op på jernhesten.
Mallorcas varme klima gør hele året til cykelvejr, selvom mange nok vil finde sommeren for varm til at træde i pedalerne. Derfor er det at foretrække at cykle om for- eller efteråret på Mallorca. I højsæsonen er der desuden mange flere biler på de små veje.
På cykel på Mallorca finder du sværhedsgrader for alle cyklister. På nordlige del af øen finder du stigninger og et terræn, der kun er for bjerggeder – dem holder vi os fra.

Ruten.
Vi har valgt en rute, hvor vi primært befinder os i det sydlige og sydøstlige Mallorca. Du mødes med en rute, som alle, der kan cykle, klarer uden problemer. 
Vi var selv ganske utrænede, hvorfor det var oplagt, at vi selv kørte rekognoseringsturen for nu 11 år siden. Du kan læse dagbogen fra rekognoseringsturen her: Rejsedagbogen er pt offline :-(

3 hoteller.
For at du ser lidt forskelligt, har vi valgt at bo på 3 forskellige hoteller. Du kører uden bagage, da denne transporteres med bus fra hotel til hotel.


4* Hotel Nautic
Efter at være landet i Palma kører vi til vores hotel. Her stiller vi bagagen og går nu små 2. km langs med kysten til Gran Fiesta i Palma, hvor cyklerne udleveres- en hyggelig og smuk tur. Du kan også vælge at medbringe egen cykel. På Hotel Nautic har vi tre nætter, og dagligt køres der forskellige ruter. På 4* Nautic er der morgenmad og aftensmenu. Dette hotel er placeret 1 minuts gang fra stranden lige overfor lystbådehavnen Can Pastilla, og ikke langt fra områdets butikker, spisesteder og barer. Der er spa samt udendørs swimmingpool.

Når de daglige cykelture er tilbagelagt, spiller vi bridge i hotellets konferencelokale, som vi har lejet til formålet. 
Du vælger selv, hvor meget og hvor lidt, som du har lyst til at cykle. Men vi udbyder én rute dagligt, hvor alle kan vælge at følge cykelguiden.
Den daglige tur vil oftest være på 30-50 km. 
Det giver masser af tid til kaffestop og til at nyde en dejlig frokost undervejs – der skal jo også være plads til bridgen om aftenen. Der spilles typisk 21-28 spil om aftenen, alt afhængig af antallet af borde.Casa del Virrey
Casa del Virrey.
Herregården ved Inca, Casa del Virrey
På vej mod Herregården ved Inca, kører vi over Randa, hvor du skal have frokost i den vidunderlige restaurant, Reco de Randa, der er anbefalet i Michelinguiden. 
Du får en elegant 3-retters frokostmenu inkl. vine.

Casa del Virrey, der ligger 2,4 km udenfor Inca, som er den tredje største by på Mallorca. Det er en stor herregård, hvor der kun er 16 værelser, 8 dobbelte, 8 suiter og ét enkeltværelse, så vi har det hele for os selv. Der findes ingen enkeltværelser på herregården. Men 2 kan dele en suite, hvor man har hvert sit soverum, men deler et badeværelse og toilet. De fleste suiter består af en seng og en god sovesofa. Opholdet på Herregården er altid turens højdepunkt! Vi spiser i restauranten på Casa del Virrey dagligt, som for øvrigt har fået en anbefaling i Michelin Guiden. 
Vær obs på, at det ikke betyder, at den har fået en Michelin stjerne, men en anbefaling som et rigtigt godt spisested. Når vi bor på Herrregården, spiller vi også bridge hver aften bortset fra den dag, hvor vi cykler til havet og bliver der hele dagen. Her finder vi en fælles restaurant at spise på, men du er også velkommen til at spise på egen hånd. urhotels palacioavenida mallorca
Hotel UR Palacio Avenida

Sidste stop er i Palma, hvor vi bor i det historiske centrum på 4* UR Palacio Avenida. Hotellet ligger i hjertet af vidunderlige Palma. Der er ca. 35 km fra herregården til hotellet i Palma. Her har du to nætter.
Inden vi når Palma, skal cyklerne afleveres, hvor vi lejede dem 8 dage tidligere. Vi ankommer til området, hvor vi lejede cykler først på eftermiddagen. De fleste tager en frokost, inden cyklerne afleveres kl. 15.00.

Også her er der oplagte steder at gøre holdt for kaffe, eller måske en tur i baljen, som min medrejsende gjorde på recogneseringsturen. 
Efter at have tilbageleveret cyklerne, tager vi "lokaltramperen" tilbage til Palma. Turen tager ca. 45. minutter, men man kan også gå flere samme om en taxa. 


Cykler.

Du får mere end fremragende cykler at køre på, når vi er på Mallorca. Det koster kr. 900,- for de 8 dage, hvilket også inkluderer forsikring af cyklen, samt rengøring. Dertil kommer et depositum på 10 Euro, der refunderes ved tilbagelevering. 
Der udleveres ét cykelkort pr. værelse. 
Forsikringen er en skadesforsikring og ikke en tyveriforsikring!
Cyklerne er flotte, typisk sportscykler, med rigtig gode Shimano gear. Cyklerne er udstyret med pumper, computer, lappesæt, ekstra slange, flaskeholder og pedaler. Husk selv at medbringe cykelhjelm hjemmefra, da det er et lov krav på Mallorca, og for øvrigt en ret god idé), vandflaske og lås.
Mod tillæg kan du opgradere til en carboncykel med Ultegra.
Man kan vælge at  leje racercykler eller mountainbikes - spørg til pris! Hvis du vil have egen cykel med, bedes du selv booke cykeltransport, når du køber din flybillet.

E-bikes.
Vi har fundet et sted, som udlejer e-bikes. Det gør, at flere kommer med på de daglige cykelture, og pludselig får et helt andet og anderledes indtryk at den vidunderlige Ø. Vi oplever, at rigtigt mange, som ikke plejer at cykle, har stor glæde af bridge- og cykelturene, da cykelturene er en stor del af disse ferier. E-bikes findes i forskellige kvaliteter, så spørg ind til disse,hvis det har interesse. Med e-bikes indtræden på markedet, er cykelture pludselig blevt noget for alle. Deres standard E-bikes koster Euro 210,- for de 8 dage.

Havet ved Alcudia.
De sidste par år, hvor vi havde rejsen til Mallorca,  blev der planlagt, at vi cyklede til havet, tilbragte hele dagen ved kysten, hvor der er flere og andre ting at foretage sig, end blot at ligge på stranden. Alle spiste middag sammen (frivilligt), og så havde vi hyret en bus med en cykeltrailer, som fragtede os tilbage til Herregården sidst på aftenen. Det var en stor succes, så det fortsætter vi med.


Drypstenshuler.
En af dagene er målet for dagens cykelrute drypstenshulerne ved Campanet
Det er frivilligt, om man vil se hulerne, der ca. koster Euro 15 med en engelsk lokalguide.

Vinsmagning med lokale specialiteter.
Den dag, hvor hvor der er fridag, udbydes en cykelrute til den lokale vingård Tianna Negra Celler. Du bydes på en spændende rundvisning, smagning af deres gode vine inkl. nogle virkellig lækre lokale specialiteter, der udgør en let frokost. Udflugten koster ca. Euro 35 og er frivillig.

Bridgerejser