• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine og Malerfirmaet Nielsen & Justesen
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Kroatien Krydstogt Kroatien 9. - 16. september 2017
 • Korsika 16. - 30. sep. 2017 - Vælg 1 eller 2 uger
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 29. september - 8. oktober 2017
 • Kokkeskole Kołobrzeg 17. - 22 oktober 2017
 • Alicante Alicante Mortens aften 4. - 11. november 2017
 • Oslo "Landkamp" med DFDS mod Norge 14. - 16. november 2017
 • Krakow Julemarked og shopping Krakow 3. - 7. december 2017
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2017/2018
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2017 - 2. januar 2018
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2017 - 1. januar 2018
 • Israel Israel 28. januar - 4. februar 2018
 • Andalusien Jerez de la Frontera 29. marts - 5. april 2018
 • Grazalema Bridge- og vandretur i Andalusien 13. - 21. april 2018
 • Grazalema II Bridge- og vandretur i Andalusien 4. - 12. maj 2018
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018

Kokkeskole Kołobrzeg 2017

Kokkeskole i Kołobrzeg Kokkeskole i Kołobrzeg

tilmeld rejsen knap

17. - 22. oktober 2017 

6 dages bridge, kokkeskole, gourmet og svampejagt i Polen.   


Dette er en gentagelse af sidste års store succes:  
Kokkeskole og gourmet på 3* wellness Hotel New Skanpol, hvor der opføres en grill- og luksusrestaurant.
I den forbindelse har de hyret en af polens dygtigste og mest velansete kokke, Rafal Lorenc. Han har arbejdet som chefkok på de bedste restauranter i Warszawa, der restaurantmæssigt anses som polens mekka. Derudover har han været restaurants-chef på store og velansete restauranter og hoteller forskellige steder i Polen. Endelig er han dommer ved store både nationale og internationale mesterskaber. Sammen med restaurantchefen på Hotel New Skanpol, Agnieszka, har han sammensat et flot program til os.

En dag skal du på svampe jagt med en lokal ekspert. Vi kører ca. 30 km til en egnet skov, hvor svampeplukningen starter. Du får udleveret kniv og en kurv til at opbevare din fangst i. Der er medbragt picnic, kaffe, øl og vand i bussen.
Vi bliver maks. 24 deltagere på denne bridge- og kokkeskoletur til Polen, hvor vi kører i vores egen VIP luksusbus. Vi byder på gratis kaffe i bussen, ligesom vi også byder på dejlig kold øl fra bussens fadølsbar på vej til og fra Polen. Den første fustage øl er på vores regning, som deles mellem turens deltagere. Du sætter dig godt tilrette i bussen, der er neddroslet fra 52 pladser til 28 pladser. Du kalder bare, hvis du ønsker øl eller kaffe, så kommer vores steward springende....

Pris. 
Kr. 5995,- pr. person i dobbelt.  
Tillæg for enkletværelse kr. 600,-.

Prisen inkluderer:

 • 5 x overnatninger på 3* Hotel New Skanpol.
 • 5 x stor morgenbuffet.
 • 2x 3-retters dinner.
 • 2x 4-retters dinner lavet sammen med hotellets kok.
 • 2x 2-retters frokostmenu lavet sammen med hotellets kok.
 • Kokkeskole.
 • Svampejagt.
 • Transport fra København-Kołobrzeg t/r.
 • Leje af konference faciliteter på hotellet.
 • Bridgeundervisning.
 • Bridgeturnering.
 • Fine præmier.

 


Hotel New Skanpol
Hotel New Skanpol i Kołobrzeg

Mange kender måske Kołobrzeg i forvejen, da det er vores mest solgte destination med flere end 60 rejser til Hotel New Skanpol siden 2003.


Videopræsentation af Hotel New Skanpol

Kołobrzeg har cirka 48.000 indbyggere, og hele kyststrækningen betegnes i folkemunde som den polske riviera. Under Anden Verdenskrig var Kołobrzeg (Kolberg) den første polske by, der blev befriet, og der er lavet et stort museum om den polske hær på stedet.

Byen har en historie, der går tilbage til år 500, og gennem flere århundrede har Kołobrzeg været et trafikalt knudepunkt for handel til det meste af Europa.

Kołobrzeg er i dag berømt for sine brede badestrande, historiske kirker, mindesmærker, golfbaner, wellness centre, spabade, det specielle mikroklima og den mineralrige jod- og saltholdige luft, som har stor helbredende effekt på mennesker med bl.a. kredsløbssygdomme, åndedrætsproblemer og gigt. Desuden har byen mangle lækre restaurationer, som du bør udforske, når du er der, hvilket programmet giver mulighed for.

Stranden i Kołobrzeg
Stranden i Kołobrzeg


Vis stort kort

Program.
NB.: Med forbehold for ændringer!
I inddeles i grupper af 12, som skiftes til at være i køkkenet med kokken, Rafal, ad gangen, da deltagerne på denne måde får mest ud af kurset.

Rafal Lorenc
Kokken Rafal Lorenc

Det er planlagt, at hver deltager er med på et frokost- og aftenhold. Der laves en 4-retters menu aften og en 2-retters menu til frokost. Køkkenholdet producerer mad til alle deltagere, og vi nyder middagene sammen. Den halvdel, som ikke er i køkkenet, er enten på svampejagt, eller hygger sig bare i den dejlige by, Kołobrzeg. Det er også muligt at bestille behandlinger på hotellets dejlige wellness afdeling der ligger på 3. sal. Du kan se i vedhæftningen nederst, hvad der udbydes, og der bør være noget interessant for alle.

VIP Bus collage
Tirsdag d. 17. oktober.
Vi starter tidligt fra Ingerslevsgade, da vi har en aftale med en færge i Gedser kl. 09.00. Der er bestilt brunch til alle, når vi kommer ombord på færgen.  Bussen holder så langt oppe mod Hovedbanagården som muligt. Vi kører i egen VIP-bus, så du kan træne "stikarmen undervejs. Vi ankommer til hotellet ved 16-tiden, og der arrangeres frivillig bridge for dem, som har lyst til det. Der serveres en dejlig 3-retters dinner, hvor du får yderligere information fra den polske chec-kok. 

Svampejagt
Onsdag d. 18. oktober.
I dag er hold 1. i køkkenet fra kl. 15.30-19.30. Derfor spiller vi bridge fra kl. 11.00-14.30. Middagen er planlagt til kl. 20.00, hvor vi sammen nyder den 4-retters dinner, som er blevet produceret. Mens holdt 1 er i køkkenet, skal hold 2 på svampejagt. Vi kører 30 km ud af Kołobrzeg til en skov, hvor svampeplukningen starter. Der bruges ca. 2 timer på svampeplukningen, og der er en let picnic med til alle. Grundet meget strikse regler omkring egne medbragte ingredienser i restauranter, kan vi ikke bruge de svampe, som vi finder i madproduktionen. Men svampene renses, tørres og alle år deres fangst med hjem til Danmark.

Svampe
Torsdag d. 19. oktober.
I dag er hold 2. dagens køkkenhold og skal producere en lækker 2-retters frokost. Holdet starter kl. 10.30 og er færdige kl. 14.30, hvor vi alle sætter os til bords. Hold 1. skal derimod på svampejagt fra kl. 10.30-13.30, mens holdt 2 er i køkkenet. Efter frokosten går vi til bridgebordene, så slagudvekslingen med kortene kan fortsætte. Efter bridge får vi en lækker 3-retters dinner på hotellet. 

Gourmet
Fredag d. 20. oktober,
Hold 1 er dagens køkkenhold og producerer en lækker 2-retters frokostmenu. Dagens program minder lidt om gårdsdagens, dog uden svampejagt, men holdene er byttet rundt. Efter frokosten går vi til bridgebordene, så slagudvekslingen med kortene kan fortsætte. Efter bridge er aftenen jeres egen, og dette er dagen, hvor du selv kan gå ud på selvvalgt restaurant og udforske det polske køkken. 

Lørdag d. 21. oktober.

Hold 2. i køkkenet fra kl. 15.30-19.30. Derfor spiller vi bridge fra kl. 11.00-14.30. Middagen er planlagt til kl. 20.00, hvor vi sammen nyder den 4-retters dinner, som er blevet produceret. Dette bliver afslutningsmenuen.

Bridge i bussen
Søndag d. 22. oktober.
Efter morgenbuffeten starter hjemturen, der går over Rostock-Gedser. Der spille en busturnering, for de der har lyst.
Vi er ved Ingerslevs gade ca. kl. 19.00, og det er muligt at blive sat af forskellige steder langs med motorvejsnettet.

Wellness Hotel New Skanpol

Wellness og spa.
Ønsker du at blive forkælet på denne tur, står hele hotellets 3. sal med deres mangfoldige wellness-center, hvor der også er frisørsalon. Du kan se prislisten vedhæftet nedenfor, så du kan bestille dine ønsker, inden vi drager til Polen.

Hotel New Skanpol Spa
Spa-område på Hotel New Skanpol


Klik og få detaljeret vejrudsigt
---

Bridgerejser