• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Skind & Uld og Blaksets Bridgecenter
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Mazurien Krydstogt Mazurien 4. - 14. august 2018
 • Albanien 2018 10 dage til Albanien 8. - 17. september 2018
 • Kroatien Krydstogt Kroatien 22. - 29. september 2018
 • Provence Oplev Provence 22. - 29. september 2018
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 28. september - 7. oktober 2018
 • Bridge, børn og bedsteforældre Hotel Svendborg 13. - 17. oktober 2018
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter 13. - 17. oktober 2018
 • Alsace 19. - 28. oktober 2018
 • Alicante Alicante Mortens aften 3. - 10. november 2018
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2018/2019
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2018 - 1. januar 2019
 • Bali 10. - 26. marts 2019
 • Jordan 31. januar - 7. februar 2019
 • Samos bridgekursus 18. - 25. maj 2019
 • Sjælsro på Samos 1. - 8. juni 2019

Albanien 2018

Tirana Albanien Tirana Albanien

tilmeld rejsen knap

10 dage til Albanien 8. - 17. september 2018

Udsolgt!

Pladserne blev revet væk, men vi har fået yderligere 12 pladser mere på flyet, der koster kr. 250,- ekstra pr.person.


Bemærk - Alle priser er inklusiv flybillet.

Pris
Kr. 8995,-
Tillæg for single: Kr. 1800,-

 

Prisen inkluderer:

 • Fly t/r til Tirana
 • 3 nætter på 5* Rogner i Tirana
 • 9 x morgenmad
 • 6 nætter på 4* Hotel Splendor i Dhermi
 • 6x 3-retters dinner inkl ét glas vin til maden
 • Alle transfers
 • 2 x frokost på turen til Dhermi t/r
 • egen engelsk lokalguide på hele rejsen
 • bridgeturnering og undervisning, når vi bor i Dhermi
 • præmier
 • 2 udflugtsture integreret, når vi skifter hotel
 • City-tour i Tirana med lokalguide
 • Billige udflugter med vores private guide kan tilkøbes. Kr. 150,- pr. ½-dagstur og kr. 200,- pr. 1/1-dagstur- disse tilmeldes på destinationen.

 

Albanien er en ny destination, som på et eller andet plan har taget over efter Korsika, hvilken vi har lagt ned efter 16 år. Målet var at finde et lækkert hotel ganske tæt på en dejlig strand, hvor der serveres god mad, og som samtidig ligger i en spændende region. Det mener vi at have fundet, med byen, Dhermi, og det lækre 4* hotel Splendid i Albanien. Hotellet ligger direkte ud til den mest vidunderlige strand. Havet er det Ioniske Hav, der er den del af middelhavet, som ligger mellem Italien, Albanien og Grækenland. Dhermi er en af Albaniens bedst bevarede hemmeligheder og går også under betegnelsen, Albaniens juvel...
Her starter vi med at bo mellem kysten og bjergene i en albansk by med en hyggelig lokal atmosfære, inden vi slutter med 3 nætter i Tirana.

 

Forsikring
Til orientering dækker dit sundhedskort ikke i Albanien, da de ikke er medlem af EU.
Derfor skal du tegne en forsikring inden afrejse. Vær obs. på, at du evt. kan være dækket via diverse kreditkort, men forvent som udgangspunkt, at du skal tegne en  forsikring.
Forholdsregler, sygdomme og vacciner mm
Vi har undersøgt lidt om forskellige konditioner for indrejse til Albanien, hvor vi bl.a har modtaget nogle informationer fra Seruminstituttet vedrørende vaciner for rejser til Albanien. De vigtigste er stivkrampe og Hepatitis A. Men, det er vigtigt, at du selv går på seruminstituttets hjemmeside, hvor du få den fulde oversigt:

hotel splendid dhermi
Hotel Splendor Dhermi 

Rejsen
Vi har lavet rejsen i samarbejde med en norsk bridgegruppe, og vi har købt 24 flybilletter. Prisen for billetter udover de 24 kender vi ikke, og vi har kun garanti for de købte billetter.

Albanien
Albanien er noget så usædvanligt som et uudforsket hjørne af Europa, hvor turisme er mindre udbredt. Her er der masser at opleve – alt fra små bjergbyer til uberørte badebugter og arkæologiske skatte. Det har længe været et lukket land. Fra anden verdenskrig frem til sin død i 1985 styrede kommunistdiktatoren Enver Hoxha landet med hård hånd. Diktaturen faldt i 1992, og de seneste 20 år har Albanien langsomt åbnet op for omverdenen.
Albaniens bankende hjerte, hovedstaden Tirana, har gennemgået en kæmpe udvikling, siden byen vågnede ved kommunismens fald i 1990’erne. Her er farverige huse, skøre påfund, skønne pladser og små gågader, hvor det er en fornøjelse at gå tur. Her er trendy butikker og velklædte mennesker, og langs de store boulevarder ses levn fra osmannerne, italienerne og kommunismen. Byen blev grundlagt af en feudal herremand i 1614, og de første bygninger var en moské, et bageri og et tyrkisk bad. På din rejse til Albanien kan du i det store Nationalhistoriske Museum få en fin introduktion til Albaniens historie og se arkæologi fra antikken til det kommunistiske styre. Museet ligger på Skanderbeg-pladsen, der er den største plads i Tirana med E'them Bey Moskéen og klokketårnet. Læg også vejen forbi den engang “forbudte bydel”, Blloku, hvor der kun var adgang for regeringsfolk, men nu er de unges tilholdssted med byens bedste caféer, butikker og restauranter. Her kan du stifte bekendtskab med det albanske køkken, der er inspireret af både tyrkisk, græsk og italiensk madkultur, men samtidig også også har sat deres eget præg.
Selvom man stadig kan se spor af det gamle regime i form af efterladte militærbunkere, og monumenter har landet definitivt begyndt sin rejse mod fremtiden. Det er vældig spændende at stifte bekendtskab med et land, som har været isoleret så længe, og som nu åbner vinduet mod omverdenen.

Anderledes udflugter
Albaniens natur præges af høje bjerge og perlende vandfald. Rundt i de stille bjerglandsbyer er fårehyrdernes hverdag, som den altid har været. Og at tage rundt i landsbyerne er som at tage på en rejse tilbage i tiden. Kilden det Blå Øje, den arkæologiske plads Butrint og den historiske by Gjirokastër er udflugtsmål, som alle er spændende og anderledes.

Billige restaurantbesøg
Det albanske køkken præges af det italienske og græske samt lokale specialiteter. På restauranterne serveres der alt fra skaldyr og risotto til lokale retter og piroger. Nationaldrikken hedder raki og er en slags brændevin. I Albanien er det billigt at gå ud på restaurant, beregn halv pris i forhold til herhjemme.

Smukke omgivelser
Dhermi ligger i samme region som Himara og her en en skøn lokal atmosfære i disse landsbyer. Der er meget at opleve i området mellem strandene og bjergene. Ca. 5 km fra Dhermi ligger den pittoreske by Vuno, hvor brostensbelagte gader snor sig mellem stenhuse på bjergsiden. 20 minutter med bil fra Dhermi ligger Jala beach, som flere og flere besøger for sin skønhed og sit utrolige azurblå vand. Den mere gemte Gjippe Beach er et paradis nogle kilometer fra Dhermi. Stranden er lidt mere besværlig at komme til, og er dermed mere øde.

hermi strand

Rejsen
Vi flyver med Air Adria eller Austrian Airlines d. 8. september kl. 09.30 og lander i Tirana kl 13.20 efter en kort mellemlanding. Når vi har fået vores kufferter, går turen mod Dhermi, hvilket tager 3½-4. timer. Du får frokost undervejs, ligesom vores private lokale engelsktalende guide er med i bussen, og vi vil se et par spændende steder undervejs.

9.-14. september

Du får morgenbuffet og 3-retters middag hver aften inkl. ét glas vin. Der er bridge på programmet hver dag, ligesom der udbydes 3 forskellige udflugter, 2x 1/1-dagsture og 1x ½-dagstur.

14-17. september
Tilbagerejsen til Tirana er forankret i en oplevelsestur. Vi forlader Dhermi efter morgenmaden og sætter kursen mod Tirana, hvor du får frokost undervej i Berat. Herefter besøger vi Ottoman city i Berat, der er en af Albaniens highlights. Sidst på eftermiddagen ankommer du til det 5* Rogner Europark Hotel, der ligger i hjertet af Tirana. Her bor du 3 nætter.

Rogner Hotel Tirana Tirana
Rogner Hotel Tirana

Andet
Der spilles bridge 1 eller 2 aftener, mens vi er i Tirana. 1 dag vil vi prøve at få i stand, at vi spiller mod en lokal bridgeklub.

D. 15. september om formiddagen er der city-tour med den lokale guide.

D. 17. september kl. 15.05 flyver du fra Tirana og lander i Kastrup kl. 18.55 efter en kort mellemlanding.

 

Bridgerejser