Udskriv denne side

Bornholm 2022

Bornholm Bornholm

tilmeld rejsen knap

24. - 28. juni 2022

Sommerbridge på Bornholm


Pris. 
Fra Kr. 5795,- pr. person i dobbelt.
Tillæg for enkelt: fra kr. 1400,-.Prisen inkluderer:

 • Overnatning i dobbeltværelse på Green Solution House med morgenbuffet 
 • Middage på hotellet hver aften – 2 retters menu anrettet som buffet med efterfølgende kaffe. Sidste aften 3 retters menu og ”rødt kød” til hovedret
 • Bornholmerbussen København-Bornholm tur/retur
 • Bus i forbindelse med ankomst og afrejse til Bornholm
 • Rundtur med guide dag 2
 • Rundtur med guide dag 3 med
  1. Snapsetur og smagsprøver
  2. Besøg på Svaneke Bryghus med smagsprøver og frokost (smørrebrød)
  3. Besøg på Høstet med rundvisning og smagsprøver
 • Bridge jf. program med kaffe, te og isvand
 • Bridgeturnering og undervisning
 • Præmier


GreenSolutionHouse

Green Solution House

Green Solution House er et bæredygtigt hotel og kåret til årets danske byggeri i 2015. Hotellet har rigtig gode konferenceforhold og er beliggende i rekreative omgivelser. 
Store firmaer som Velux (Stor dansk vindueskoncern) og Saint Gobain har anvendt hotellet til testprojekter og showroom for potentielle kunder. Der er rigtig mange spændende energi- og indeklimaløsninger, som heldigvis virker efter hensigten. 
Tæpper, gardiner og planter renser luften for støvpartikler. Luftudskiftningen er lydløs, men ekstremt effektiv. Det giver Mere ilt til hjernen, så det er lettere at holde koncentrationen under hele spillet.
Vinduerne er specialudviklet af Velux til at skabe maksimalt dagslys i lokalerne. Dagslys gør mennesker mere glade og positive. Green Solution House er søsterhotel til Fredensborg Badehotel og er beliggende 300 meter fra Fredensborg Badehotel. 
Læs mere om Green Solution House på vores hjemmeside


 
Se stort kort


Bornholm luftfoto
Bornholm med Rønne nederst

Program.

24. juni
Afgang fra Sjælland.
Kl. 10.35 Afgang med Bornholmerbussen fra Københavns Hovedbanegård
Kl. 12.30 Afgang fra Ystad (S) til Rønne. Overfartstid 1 time og 20 minutter.
Kl. 13.50 Afhentning i bus og kørsel til hotellet. (Kort tur 10 minutter) Bussen holder på turistbus-parkeringen og er fra Jan-Oles Turisttrafik
Kl. 14.00 Ankomst til hotellet

Eftermiddagen til egen disposition
Bridge før middag med kaffe/te og isvand
Middag på hotellet
Bridge efter middag med kaffe/te og isvand

25. juni
Flot morgenbuffet med udsigt over Østersøen fra restauranten.
Bridge om formiddagen på hotellet med med kaffe/te og isvand

Kl. 12.00 Afgang med bus og lokalguide

Gudhjem havn

Turen går gennem det smukke bornholmske landskab til Gudhjem, der er anlagt direkte på det stejle grundfjeld. Her er der mulighed for at spise frokost på de restauranterne i byen eller smage og opleve fiskebuffeten på Gudhjem Røgeri. 

Hammershus oppefra

Turen fortsætter mod nord til Hammershus og det nye besøgscenter, hvor bliver mulighed for at komme op og se på borgruinen. Kysten fra Hammershus til Rønne rummer nogle små pittoreske fiskerlejer, der ligger naturskønt direkte til Østersøen. 
Dagens sidste besøg er i Vang Granit, hvor I kan komme helt ned i det historiske stenbrud, der blandt andet har leveret granit til Storebæltforbindelse og til en lang række kendte danske bygninger som Christiansborg. I dag er granitbruddet et rekreativt område med et rigt fugle- og dyreliv.

Kl. 16.30 Ankomst til hotellet

Middag
Bridge efter middag med kaffe/te og isvand

26. juni
Morgenbuffet
Kl. 09.30 Afgang fra hotellet med bus og guide
Kl. 10.00 Vi skal ud og smage på Bornholm. Naturen giver mange smage. Eksempelvis smager strandarve af agurk, strandtrehage af koriander. Strandløg smager som løg, figenblade som knuses dufter af kokos. I kommer på tur med en af Bornholms dygtigste snapsekypere, der vil fortælle jer om naturen og de mange smage. Undervejs får I smagsprøver på snapsen, som har trukket på turen. (Turen bliver fra Madkulturhuset Gaarden i Melsted og passer perfekt på turen)
Kl. 12.00 Frokost på Svaneke Bryghus med 2 stykker smørrebrød. Restaurantens ølsommelier byder velkommen og sammen med det lækre smørrebrød giver han 3 fine smagsprøver på det gode økologiske øl fra Bryghuset, som har vundet mange priser gennem tiden.
Efter frokost er der ophold i Svaneke, hvor I på egen hånd har mulighed for at gå på opdagelse i de mange små spændende butikker. Har man en ”sød tand”, så er byen et rent paradis med 2 små isfabrikker, bolcheværksted, chokoladeværksted og karamelkogeri.
”Høstet” er en økologisk plantage, hvor der produceres havtorn, som kan spores tilbage til den sidste istid. Bærrene er gule og sprængfyldt med god smag og vitaminer. Efter rundvisningen i plantagen er der smagsprøver på både havtornmarmelade og havtornøl, der er dejlig frisk og hedder ”Altid sommer”. Hjemturen går via det hyggelige fiskerleje Snogebæk (uden stop) og forbi Nylars Kirke, der er en af Bornholms fire rundkirker.

Kl. 16.00 Ankomst til hotellet

Middag på hotellet
Bridge efter middagen med kaffe/isvand

27. juni
Morgenbuffet
Bridge om formiddagen
Frokost på egen hånd i byen. (Hotellet har ikke individuelt frokost)
Bridge om eftermiddagen
Middag på hotellet

28. juni
Morgenbuffet
Kl. 09.45 Afgang med bus fra hotellet til færgeterminalen.
Kl. 10.30 Afgang fra Rønne med ankomst i Ystad kl. 11.50. Videre med Bornholmerbussen

til Københavns Hovedbanegård med ankomst kl. 13.30.