• Corona konsekvenser Læs mere om Corona-krisens konsekvenser for rejsebranchen
 • Klimaindsats Reinholdt Bridge & Travel planter 1 træ pr. rejsende i samarbejde med Growing Trees Network Foundation
 • Sponsorer Læs om vores sponsorer: Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Hotel Falster i påsken 1. - 4. april 2021
 • benhavn Bridge og kultur (14.)15. - 18. april 2021
 • Ø-hop Svendborg 9. - 14. maj 2021
 • Klubtur Blaksets Bridgecenter Hotel Svendborg 21. - 23. maj 2021
 • Samos skriveophold Skriveophold med Samfundslitteratur 22. - 29. maj 2021
 • Klubtur Bridgecenter Nordsjælland 28. - 30. maj 2021
 • Samsø Bridgekursus på Samsø med Christian og Knut 30. maj - 4. juni 2021
 • Færøerne 31. maj - 6. juni 2021
 • Samos bridgekursus 12. - 19. juni 2021
 • Hotel Svendborg Sommerkursus Svendborg 4. - 9. juli 2021
 • Bornholm 25. - 29. juli 2021
 • Vestlandet i Norge 3. - 13. august 2021
 • Anholt og Læsø 20. - 27 august 2021
 • Samos Bridge og vandretur 4. - 11. september 2021
 • Korsika 2021 11. - 18. september 2021
 • Korsika II 2021 18. - 25. september 2021
 • Mallorca Mallorca Bridge- og cykeltur 1. - 10. oktober 2021
 • Alicante Alicante Mortens aften 30. oktober - 6. november 2021
 • Hotel Falster Hotel Falster Mortens Aften 5. - 7. november 2021
 • Guadeloupe Hotel Fort Royal 11. - 25. november 2021
 • Cuba rundrejse 16. februar - 2. marts 2022

Bridge og kultur i København 2021

Vesterbro Vesterbro

tilmeld rejsen knap

(14.) 15. - 18. april 2021

4-5 dage i Københavns hjerte


Da vi nu siden 2001 har arrangeret bridgerejser i mange lande og ditto kontinenter, tænker vi, at det er tid til at se på vores egen andedam. Uanset om du kommer Syd- eller Vestfra, vil du nok finde det spændende at få 4-5 dage i Københavns hjerte, hvor der er fokus på bridge, kultur, gastronomi og ikke mindst den gamle hovedstad, København. Ønsker du at deltage i bridgerejsen, men gerne vil sove hjemme, kan dette også lade sig gøre.


I København bor du godt og supercentralt på Best Western Hebron i Helgolandsgade på Vesterbro. Det er det absolut bedste 3* Hotel, som vi nogensinde har været på i Danmark- og så er det kendt for deres fantastiske morgenmad. Arrangementet er planlagt fra torsdag d. 15. april. Søndag d. 18. april. Men hvis nogle ønsker at ankomme allerede d. 14. april, er der også mulighed for det.

Onsdag d. 14. april

Du kan checke ind fra kl. 14.00. Det er tanken, at vi spiller en bridgeturnering fra kl. 15.00-18.00. Kl. 18.00-19.30 vil der være en byvandring med en lokalguide på det spændende Vesterbro, som har en lang dramatisk historie. Guiden skriver:

mariakirken
Vesterbro bag facaden
Vesterbro en den bydel i København hvor der er flest sociale væresteder, og det sociale arbejde på Vesterbro står meget stærk og tydeligt i gadebilledet.
Uden indre mission var der næppe kommet gang i det store sociale arbejde på Vesterbro som kirkerne igangsatte og forsat udfører. Den første præst på Vesterbro var Harald Stein, der blev indsat ved indvielse af den første kirke på Vesterbro. Harald Stein kom fra diakonissestiftelsen hvor han havde bygget stiftelsen og fra så at sige ingen ting, til en stor og velfungerende organisation. Samtidig var han også medlem af hovedbestyrelsen i indre mission.
Turen går forbi Tove Ditlevsens fødested og det sted hvor Struensee og Brandt blev sat på hjul og stejler samt om hvorfor Struensees fortand spiller en historisk rolle. Mon ikke også hvor udtrykket ’skudt papegøjen’ bliver afdækket under turen.
Turen går gennem Vesterbro med hovedvægt lagt på kirkerne og deres sociale arbejde. Der vil blive lejlighed til at bese kirkerne indvendigt og hører om det sociale arbejde der og fortsat foregår i de enkelte kirker på Vesterbro. Vi kommer også ind på det sociale arbejde der i dag foregår på Vesterbro.

Efter denne byvandring er der spisning på egen hånd. Denne del af København har det hele: Billige og gode restauranter i den ene ende, ligesom du kan fine fantastiske gourmet restauranter i den anden ende af prisskalaen.

christiansborg slot
Torsdag d. 15. april
Arrangementet starter kl. 12.00. Du får udleveret en sandwich, som skal med på byturen. Vi starter med en Københavnertur med vores gode guide, Bue Tage Andersen fra Rådhuspladsen. Vi fortsætter med, Domkirken, Fiolstræde, Gråbrødretorv, Bibliotekshaven mm.- altså det gamle København, der også kaldes ”Latinerkvarteret” eller ”Middelalderkvarteret”. Herfra skal du have en have en tur på Christiansborg Slot, hvor du skal opleve gobelinerne, som understøttes af vores guide.
Riddersalen er udsmykket med 17 farvestrålende gobeliner. Det er 1100 års vævet danmarkshistorie fra vikingetiden til år 2000. Gobelinerne er tæt befolkede af de konger, statsoverhoveder og store personligheder, der satte et solidt aftryk i Danmark og i resten af verden. Der er scener fra svenskernes storm på København natten mellem den 11. og 12. februar 1659 og fra årene under 2. Verdenskrig, da Hitler trak mørke skyer over Europa. Men der er også lys i historien. Murens fald og den første månelanding.

Vi spiller bridge på hotellet fra kl. 17.00-20.00, hvorefter du spiser på egen hånd. Da vi bor ganske tæt på kødbyen, som efterhånden er blevet et gastronomisk mekka, er det en god idé at prøve lykken der.

hc andersen
Fredag d. 16. april

Efter morgenmaden finder vi en Metro, som bringer os til første del af dagens program:

Rundvisning på Assistens Kirkegård.

Du kommer med på en hyggelig og underholdende vandring under krogede, grønne træer, forvitrede stene og en bundløs sø af gode historier. På den 260 år gamle kirkegård ligger nogle af danmarkshistoriens største genier, skæveste eksistenser og rigeste mænd og kvinder begravet. Da det efterhånden blev for uhumsk at blive ved med at begrave de døde på kirkegårdene i den indeklemte by bag voldene – for ikke at tale om de fine, der gerne ville ligge under kirkegulvet – anlagde man i 1760 Assistens kirkegård ude på det landlige Nørrebro.
Her ligger både Hans Christian, Søren Sok, Onkel Danny, Natasja, franske influenzaofre, russiske kosakker, ølbryggere, slavehandlere og utallige andre. Og så er her smukt.
Efter besøget på Assistenskirkegården tager vi videre til Kongens Nytorv, hvor du skal på kanalrundfart: Holmens Kirke-Nyhavn-Holmen-Den lille Havfrue-Amalienborg Slot- Vor Frelser Kirke-Den sorte Diamant- Frederiksholms Kanal-Tøjhusmuseet-Marmorbroen-Nationalmuseet- Stormbroen-Gammel Strand- Thorvaldsens Museum-Højbro- Christiansborg Slot. Herfra tager vi den offentlige vandbus nr. 991 til Teglholmen ud til et vanvittigt foretagende, som er opkaldt efter projektet: Restaurant Vanvid!
Det er En flydende restaurant, som er bygget på en bund af en gammel, udtjent betonflåde... det er den vilde og vanvittige drøm, som i dag er blevet til virkelighed. Her skal vi spise frokost og spille dagens runde bridge ved bordene.

Aftenen i dag er din egen. Du kan evt. gå i Tivoli eller nyde god mad og vin i Nyhavn?

Reffen PR foto
Lørdag d. 17. april

Efter morgenmaden tager vi mod Christiania, hvor du skal have historien fra en af deres lokale omvisere, ligesom du skal rund og opleve Fristaden sammen med guiden. Vi har en aftale med guiden kl. 11.00.
Derefter fortsætter vi til Reffen, som er:

Konceptet
På Reffen – Copenhagen Street Food går gastronomi og iværksætteri, håndværk og kultur, nærvær og fællesskab op i en højere enhed. På 6000 kvm dyrker 50+ entusiastiske kokke og kreative ildsjæle deres store passion for gastronomi og godt håndværk: Stadeholderne[cr1] har deres container i tre år, mens de lærer at stå på egne ben som iværksættere. På street food-venuen er der en international stemning med over 17 nationaliteter repræsenteret og er samtidig et sted, hvor københavnerne tager del i udviklingen af området. Hver uge er der fællesskabende events: Alt fra bingo og quiz til workshops, talks og koncerter.

Visionen
Reffen skal være rugkasse for nye iværksættere, give byen tilbage til folket og være en kreativ legeplads for iværksættere, kreative ildsjæle og de lokale helte: Her skal vi i fællesskab udvikle den københavnske madscene, nye kreative projekter og den nye bydel på Refshaleøen. Og det skal gøres på en måde, der tager hensyn til både klimaet, miljøet og mennesket.

Dogmer
”Reduce and reuse” er dogmerne for, hvordan vi arbejder på Reffen. Alle stadeholdere er derfor nøje udvalgt på baggrund af deres evner, kvalitet og koncept, og de skal tilslutte sig at arbejde målrettet med dogmerne. De får til gengæld en reduktion i huslejen, hvis de bliver certificeret med det økologiske spisemærke. Derudover er størstedelen af Reffen bygget op af genbrugsmaterialer, og madboder og værksteder er placeret i genbrugte skibscontainere. Vi er samtidig opmærksomme på at reducere madspild og energiforbrug, vi bruger bæredygtigt service og tager socialt ansvar.

Når vi er færdig her fortsætter vi til endnu en lille perle i København, når vi taler bespisning: Restaurant Romarin:
Vi ankommer til restauranten ved 15.00-tiden, hvor vi spiller bridge ved bordene til kl. 18.00. Her får du en 4-retters middag med vin til maden.

carlsberg station
Søndag d. 18. april

Vi checker ud fra hotellet efter morgenmaden og sætter kursen mod et af de nye områder i København/Valby: Carls- Øl og spisehus. Det er en af Christian tidligere gymnasiekammerater, som har åbnet stedet. Du får 1½ times rundvisning med en god lokalguide:
Carlsberg fortid, nutid og fremtid
I 1838 smagte I.C. Jacobsen bayersk øl for første gang. Det blev startskuddet til den fantastiske rejse Carlsberg har været på lige siden. Carlsberg er i dag verdens 4. største bryggeri med over 100 bryggerier i forskellige lande.
Rundvisningen er en tidsrejse hvor der vil blive fortalt om starten, konflikten og forsoningen mellem sønnen Carl Jacobsen og faderen I.C. Jacobsen. Der ville blive fortalt om hvordan Carlsberg var som arbejdsplads i 1970’erne, om drikfældighed og om alkoholpolitik på Carlsberg.
En historie om gaverne til det danske folk som Frederiksborg slot, Glyptoteket og ikke mindst den lille havfrue. Bryggernes storsind og rigdom, om to store iværksætter som ikke kunne være under samme tag.
Hvilken øl startede man med at brygge tilbage i 1846, hvilken øl drak man dengang. Hvordan kommer Tuborg ind i billedet og hvordan var konkurrencen de to bryggerier imellem. Hvornår fik man øl på flasker og hvad symboliserer elefanterne. Hvor mange øl drak bryggeriarbejderne.
Hvad kommer der på Carlsberg, hvornår er man færdig med at bygge, hvor mange lejligheder vil der komme, hvad er strategien for den kommende Carlsberg by.
Ved udgangen af 2008 lukkede fabrikken og der er nu åbnet mulighed for en fantastisk udvikling på det 330.000 m2 store område, hvor næsten alle bygninger bevares og transformeres til andet brug. Der allerede i gang sat byggeri i et af de ni byggeområdet på Carlsberg.

Vi spiller den sidste runde bridge på Carls øl- og spisehus, hvor der afsluttes med frokost og en pilsner.

 

Pris pr. person:
Kr. 3995,- i dobbeltværelse. 
Tillæg for enkelt: Kr. 750,-
Ekstra nat fra 14.-15. april i dobbelt: 500,-
Ekstra nat fra 14-15. april i single; 750,-
Deltager som hjemmeboende 15.-18. april: 2995,-
Deltager som hjemmeboende 14.-15. april: 150,-

Bemærk, der tillægges 1,75% Corona-afgift til rejsens pris. Læs mere om Corona-afgiften.

 

Prisen inkluderer:

 • 3 eller 4 nætter inkl. morgenmad på Best Westeren Hebron.
 • Omvisning på Assistens Kirkegården.
 • City-tour(gående) i Latinerkvarteret med guide.
 • Sejlads på Københavns kanaler.
 • Rundvisning på Christiania med guide.
 • Omvisning på Reffen med guide.
 • Indgang til Christiansborg Slot og fortolking af gobelinerne med guide.
 • En god sandwich d.15. april.
 • Vandbussen til «Restaurant Vanvid» inkl. god frokost.
 • 4- retters middage med vine på «Restaurant Romarin» inkl. vine.
 • Carlsbergs historie med lokalguide.
 • Afslutningsfrokost på Carls- Øl og spisehus inkl. en pilsner.
 • Leje af konferencelokaler.
 • Bridgeundervisning.
 • Bridgeturnering hver dag.
 • Fine præmier.
 • Alle transporter med Metro og busser i forbindelse med aktiviteterne.Bridgerejser