• Corona konsekvenser Læs mere om Corona-krisens konsekvenser for rejsebranchen
 • Klimaindsats Reinholdt Bridge & Travel planter 1 træ pr. rejsende i samarbejde med Growing Trees Network Foundation
 • Sponsorer Læs om vores sponsorer: Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Klubtur Blaksets og Reinholdt Bridge Hotel Svendborg 11. - 13. februar 2022
 • Cuba rundrejse 27. marts - 10. april 2022
 • Hotel Falster i påsken 14. - 17. april 2022
 • Alicante i Påsken 14. - 21. november 2022
 • Samos Bridge og vandretur 21. - 28. maj 2022
 • Extremadura og Madrid 9. - 18. juni 2022
 • Bornholm 24. - 28. juni 2022
 • Hotel Svendborg Sommerkursus Svendborg 3. - 8. juli 2022
 • Kołobrzeg Bridgekursus med Røn og Reinholdt i Polen 21. - 28. august 2022
 • Vestlandet i Norge 2. - 12. august 2022
 • Korsika 10. - 17. september 2022
 • Toscana & Firenze 26. september - 5. oktober 2022
 • Hotel Falster Hotel Falster Mortens Aften 11. - 13. november 2022
 • Madeira 2022 5. - 12. december 2022
 • Tenerife 14. - 28. el. 15.-29. januar 2023

Alicante i Påsken 2022

Alicante Explanada Alicante Explanada

tilmeld rejsen knap

14. - 21. april 2022

Alicante i Spanien over påsken i solskin - der er en gennemsnits temperatur på 22° i sidste halvdel april


Påsken er normalt hotellets højsæson, da der dels kommer mange lokale og afholder ferie, ligesom der er tradition for erhvervs- eller påskekonferencer på disse helligdage. Da vi nu har været gode kunder i mere end 15 år, har vi fået tilbudt 20 værelser til en rigtig god pris.


Turen uden fly, og hvis du går på www.momondo.com i god tid, kan returbilletten erhverves for omkring kr. 1700,- direkte t/r - og nogle gange også fra Billund!

Det er muligt at flyve til Alicante før eller efter 14. april. Hovedturneringen går over fem eller seks spilleaftener. Der spilles frivilligt åbent hus den første og sidste dag i Alicante. Er alle ankommet til spillestart d. 14. april, spilles 2x kvalifikation og 4x rækkeopdelt finale. Hvis ikke alle er nåer frem, åbent hus d. 14. april, så hovedturneringen byder på 2x kvalifikation og 3x rækkeopdelt finale. De åbne huse er gratis at deltage i. Dette giver den størst mulige fleksibilitet i henhold til, hvornår man behøver at flyve til Alicante for at deltage i arrangementet. 

Du kan flyve fra den lufthavn, som passer dig


Bemærk - Alle priser er uden flybillet.

OBS: Du tilmelder dig blot rejsen, men må ikke købe din flybillet, før vi ved, om rejsen gennemføres. Når der er 20 tilmeldte, udsender vi en mail om, at rejsen gennemføres.


Pris.
Kr. 5.495,- i dobbeltværelse for 7 nætter. (eksklusiv eventuelle ekstradage) 
Tillæg for enkeltværelse kr. 1.900.-

 

Prisen inkluderer:

 • Flot morgenmads-buffet  dagligt.
 • 2x middag på gode restauranter i byen inkl. vin ad libitum.
 • Flot opgraderet afslutningsaften inkl. vin ad libitum.
 • Konferencefacilitetet til bridgen.
 • Gratis kaffe/the + småkager i spillelokalet.
 • Daglig bridgeundervisning.
 • Mulighed for bridge hver dag.
 • Transfer: Er du med det fly, der lander i Alicante kl. 14.05 d. 14.april og rejser hjem med fly kl. 14.50 d. 21. april, indsætter vi en gratis bus. Lander du på andre tidspunkter, står du selv for transfer. Og problemet er ikke større, end at en taxa fra lufthavnen til hotellet, koster ca. Euro 22.

 

Ovenstående priser dækker en uges (7 nætter) med den beskrevede pension. Deltager du i yderligere antal dage, er merprisen 390,- kr. pr. person pr. døgn i dobbeltværelse og 620 kr. i enkeltværelse inkl. morgenmad.

Bridgen:
Der spilles 2x kvalifikation og 3x finale. Desuden 1-2x åbnet hus, hvor det er frivilligt og gratis at deltage.

 

Fælles.
Prisen dækker endvidere transfer, når vi ved, hvornår der flyves. I disse Corona-tider, er det ret usikkert, hvornår der flyver fly til Alicante. I værste fald, hvis du har valgt et fly, som ikke matcher med transferbussen, koster en taxa 20-25 Euro. Du kan også tage lokalbus no. 6, som holder lige ude foran hotellet. 


Du vælger selv hvilken havn, som du ønsker at flyve fra. Sidste år var der også gode flyvetider fra med Norwegian, Iberia, Ryanair og Vueling. Vær obs. på, at de billigste billetter, er dem, som købes så tidligt som mulig

Vi bor på det moderne og flotte **** Eurostar Lucentrum, der er placeret centralt i centrum. Klimaet er ca. 22 ºC+ i sidste halvdel af april. Som de siger i Alicante:
Where the breeze stays in summer and the sun stays in winter…
Alicante er placeret direkte ved Costa Blanca kysten, der udover lange flotte strande, byder på en stribe af  dejlige restauranter, butikker, caféer, barer og turistattraktioner med forskellige temaer.
Er du til golf, finder du en bred vifte af flotte golfbaner i området.
Læs artikel om Alicante og områdets klima

Alicante overrasker.
Alicante har nogle af Spaniens flotteste kyststrækninger. De høje palmetræer langs lystbådehavnen giver  mulighed for en dejlig spadseretur i skyggen. Man siger, at Alicante ser ud over havet, og gør det fra sin berømte  Paseo de la Explanada, en af de smukkeste strand-promenader i Spanien.

Paseo de la Explanada
Paseo de la Explanada

Det siges, at Alicante har de luneste  og mest solrige dage også i foråret.
Men der er mere at foretage sig end strand og hav, fordi Alicante er en by med tre tusinde års historie på bagen.  Kysthovedstaden har en kosmopolitisk charme, med brede boulevarder, fortovscaféer og en imponerende borg,  som ligger på toppen af bjerget Benacantil, i 166 meters højde over den nærliggende havoverflade.
Men for at se  det ægte Spanien, skal man tage ind i landet og opdage oldtidens badstuer, pinjeskovene og palmelundene, som i  et impressionistisk maleri med vilde valmuer og okkerjord.
Trods den store turisme har den elegante havneby formået at bevare sin spanske charme. Byen har i årtusinder  været kendt for sin lyse himmel, hvilket fik romerne til at døbe byen “den lysende by”.

Udsigten fra Castillo de Santa Bárbara
Udsigten fra Castillo de Santa Bárbara

Byens største seværdighed er Castillo de Santa Bárbara. Den tidligere borg har spillet en stor rolle i Alicantes historie, og det nuværende  anlæg fra 1200-tallet har en skøn udsigt over byen og havet.
Byen er også et sandt paradis, når det gælder fiskerestauranter, så der er rig mulighed for en kulinarisk  oplevelse.

Hotel Eurostar Lucentrum Alicante

Hvor skal du bo?
**** Hotel Eurostar Lucentrum er et nyt og moderne hotel beliggende i centrum ved det lokale marked kun 10  minutters gang fra havnen.
Hotellet har elevator, døgnreception, fjernvarme, vaskeservice, bar og restaurant. De 169 værelser har alle bad og toilet, aircondition, fladskærms-tv, safe, hårtørrer og telefon. Der findes også  rygerværelser.


Vis stort kort


Bridgen.

Vi har lejet eget spillelokale på hotellet, så faciliteterne omkring bridgen er i orden. Bridgen er tilrettelagt, så der spilles 2x kvalifikation og 3 eller 4x rækkeopdelt finale. Den daglige bridgeturnering spilles fra sidst på eftermiddagen og til først på aftenen, da man spiser sent i Alicante. Dermed har du dagen fri til andre gøremål.

Der tilbydes undervisning hver dag i forbindelse med den daglige turnering, hvor I får udleveret materiale om emnet. Alt undervisningsmateriale skriver vi selv.

Lidt mere om turen.
Da det er billigt at spise i  Alicante, har vi valgt at kun inkludere morgenmad hver dag og to middage på restauranter i byen, samt afslutningssaften med gode vine ad libitum. Resten  af dagene finder man selv en god restaurant at spise på – og der er mange at vælge imellem. Man får typisk tre gode retter med vin for kun ca. 15-25 euro - og det kan faktisk også gøres en anelse billligere!

Udflugter.
Vi vil udbyde en 2 udflugter. En med bus og guide til et spændende sted i regionen og en spadseretur i lokalområdet med den sædvanlige dygtige lokalguide, Cristina.. Udflugterne er frivillige, og du vil høre mere om tid, sted og pris inden afrejse.

Flybilletter.
Du køber selv dine flybilletter, eller finder til Alicante på egen vis. Flyver du selv derned, må du påregne at finde til hotellet på egen hånd, med mindre at du lander på samme tid som resten af gruppen. Kommer du fra Jylland, er der ofte gode forbindeler med Ryanair.
Vi kan også købe flybilletten for dig mod et gebyr på 100,- kr. Vær obs. på, at der ofte tillægges et kortgebyr på 3%. Vi indkøber flybilletter til dagspris, og jo senere man køber billetterne, jo dyrere er de.

OBS: Bliver vi tvunget af regeringen til at aflyse rejsen pga. Corona, refunderer vi selvfølgelig dit depositum og alt andet, som du måtte have indbetalt i forhold til hotel og arrangementer i bridgepakken. I forhold til flybilletter, skal du selv klare denne med flyselskabet eller dit forsikringsselskab.

---

Bridgerejser