Lars Skovenboe

Lars Skovenboe

Lars Skovenboe
Lars Skovenboe

Lars Skovenboe
Rejseleder

Mit bridgeeventyr begyndte i efteråret 1992, hvor jeg gik på et privatkursus i Bridge i Værløse. I januar 1993 modtog jeg mit første bridgeblad og så annoncer for bridgehøjskoler sommeren 1993. Jeg var grebet af spillet og meldte mig til begge højskoler i 1993. Her mødte jeg Christian Reinholdt i hvis klub, jeg efterfølgende begyndte at spille. Christian mente hurtigt, at jeg havde flair for spillet, så jeg blev ret hurtigt lærer i hans klub for nybegyndere. Det betød så også, at jeg måtte i gang med den autoriserede bridgelærer eksamen, som jeg bestod med i 1998.

Efter nogle år som instruktør hos Christian blev jeg også tilkoblet Blaksets Bridgecenter som instruktør på hold for nybegyndere og letøvede.

Jeg underviste hos såvel Christian Reinholdt som Blaksets Bridgecenter i flere år.

Selv har jeg desværre aldrig fået udlevet det fantastiske spil på et højere plan end en fornuftig A-række. Fra sæsonen 2022/2023 starter jeg sammen med min makker i Rødovre Bridgeklub.

Jeg har tidligere været rejseleder for Christian Reinholdt, og ser nu frem til at kunne udskifte mit civile erhverv som revisor med nogle rejseleder opgaver.