Yoga-eventyr.dk

Yoga-eventyr er hos mig en kombination af yoga og eventyr for drenge, piger og par i 40+ alderen. Det kan være en vandretur i det omkringliggende landskab, hvor vi nu laver yoga. Det kan også være cykelture eller en guidet rundtur i den nærmeste by, med en lokal guide, da jeg mener at de lokale kan fortælle så meget mere end jeg selv kan læse mig til. Dette giver en dybere forståelse for området og kan stille ens nysgerrighed på lokale seværdigheder. Samtidig er det min erfaring at vi på et hold får mange gode samtaler når vi er på tur, hvad enten det er vandre- eller cykel-tur, hvor vi tilpasser tempoet så alle kan være med.

Når jeg lave yogarejser er det vigtigt at du føler dig tryg og godt tilpas både i yogaen og i de tilbud jeg strikker sammen med et yoga event. Derfor har jeg samarbejde med Reinholdt Bridge & Travel der er teknisk rejsearrangør og medlem af rejsegarantifonden.

Min yoga
Nogle øvelser er mere fysisk krævende end andre, men alle kan være med uanset niveau, da vi kommer til at arbejde med hjælpemidler som klodser, blokke, bælter, stole, puder, og hvad jeg ellers kan finde på. Jeg kan godt lide at bruge de forhåndenværende midler, så det kan også bare være et håndklæde der er rullet sammen, så det kan støtte kroppen i den stilling vi arbejder i.

Der bliver undervist i Hatha yoga med inspiration fra Iyengar, hvor jeg går meget op i de lige linjer i stillingerne og i kroppen, samt brug af hjælpemidler, så man ikke kommer til at belaste kroppen unødigt, før den er klar til at gå dybere ind i stillingerne. Nogle af jer har prøvet yoga mange gange før, mens andre er mere på begynderstadiet. Vi kommer til at gennemgå teknikken i øvelserne fra bunden, så dit yogamæssige og fysiske udgangspunkt er ikke så vigtigt. Men det er vigtigt, at du har mod på at udfordre dig selv i stillingerne på det plan, hvor du er, og at du møder op med en stor portion interesse og åbenhed.

Jeg glæder mig meget til at se dig til et forhåbentlig udfordrende og udbytterigt forløb.

Valentin

Yoga-eventyr.dk med Valentin
Yoga-eventyr.dk med Valentin

Yogarejser