• Klimaindsats Reinholdt Bridge & Travel planter 1 træ pr. rejsende i samarbejde med Growing Trees Network Foundation
 • Sponsorer Læs om vores sponsorer: Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Samos Bridge og vandretur 21. - 28. maj 2022
 • Extremadura og Madrid 9. - 18. juni 2022
 • Bornholm 24. - 28. juni 2022
 • Hotel Svendborg Sommerkursus Svendborg 3. - 8. juli 2022
 • Bridgekursus med Jacob Røn og Christian Reinholdt Svendborg Bridgeklub 13. juli 2022
 • Vestlandet i Norge 2. - 12. august 2022
 • sø 6 dage til Læsø 21. - 26. august 2022
 • Kołobrzeg Bridgekursus med Røn og Reinholdt i Polen 21. - 28. august 2022
 • Korsika 10. - 17. september 2022
 • Toscana & Firenze 26. september - 5. oktober 2022
 • Sydfynske specialiteter Bridge og sydfynske specialiteter (17.)18. - 21. oktober 2022
 • Klubtur Reinholdt Bridge 21. - 23. oktober 2022
 • Alicante Alicante Mortens aften 6. - 13. november 2022
 • Hotel Falster Hotel Falster Mortens Aften 11. - 13. november 2022
 • Madeira 2022 5. - 12. december 2022
 • Alicante Alicante i Spanien over Jul og/eller Nytår 2022/2023
 • Polen Nytårsgalla Kołobrzeg 27. december 2022 - 2. januar 2023
 • Svendborg Nytår på 4* Hotel Svendborg 29. december 2022 - 1. januar 2023
 • Tenerife 14. - 28. el. 15.-29. januar 2023
 • Corona konsekvenser Læs mere om Corona-krisens konsekvenser for rejsebranchen

Tenerife 2023

Playa Jardin Tenerife Playa Jardin Tenerife

tilmeld rejsen knap

14. - 21/28. el. 15.-22/29. januar 2023

På skønne 3*+ Hotel Marequesa i hjertet af Puerto de la Cruz 

 

Vi har i år valgt byens ældste hotel, som samtidig også oser af charme. Det er placeret med den absolut bedste beliggenhed direkte i hjertet af den gamle by, så alle byens herligheder er lige for fødderne af dig.

Hall recepcion

Hotel Marquesa blev bygget i 1712 og har udendørs swimmingpool på toppen af hotellet med en fantastisk udsigt over vulkanen Teide. Jardín-stranden ligger 700 m derfra.

Hotellets værelser ligger omkring en smuk, central gårdhave fyldt med planter. Samtlige værelser har tv, værdiboks, telefon samt hårtørrer.

Superior
Superior værelse

Marquesas reception er åben døgnet rundt, og der er elevator til samtlige etager. Der er en lille café med levende musik om aftenen samt en buffetrestaurant, hvor der serveres morgenmad, frokost og middag.

Hotel Marquesa har solterrasse med liggestole. Der er desuden fitnesscenter. Hotellet ligger omgivet af adskillige restauranter og barer. Der er gratis offentlig parkering omkring 300 m derfra.

I 2022 havde det spanske lavprisflyselskab, Vueling, direkte fly til lufthavnen på nordøen af Tenerife på onsdage og søndage. Det satser vi også på, at de har i år. Men de har endnu ikke åbnet for salg af billetter til 2023 endnu. Men er du med det fly, som lander på Tenerife Nord kl. 20.25 og flyver retur kl. 09.00 i ugen efter, sætter vi en bus ind til hotellet t/r.

Vi satser på at blive deltagere nok til en genemføre både 1 uge og 14 dage på Tenerife. Det er vigtigt, at du ikke køber dine flybilletter, før vi ved, om der bliver deltagere nok til, at rejsens gennemføres.


Bemærk - Alle priser er uden flybillet.

 

Priser pr. person 
Fra kr. 4995,- pr. person i dobbeltværelse pr. uge.

Vi har fået mulighede for at sælge 3 forskellige værelsestyper:

Standard: Kr. 4995
Tillæg for enkelt: kr. 990,-.

Standard med balkon: Kr. 5400,-
Tillæg for enkelt med balkon: 1395,-

Superior: 5900,-
Sælges ikke som enkeltværelse!

  

Transfer
Vi indsætter både en transfer fra lufthavnen på Nordøen og Sydøen. Du kan flyve til Sydøen d. 14. eller 21. januar. Flyet  afgår kl. 11.50 og lander 16.25. Hjemrejse er  kl. 17.15, der lander 23.40. lufthavnen. På Nordøen ankommer flyet kl. 20.25 og flyver retur kl. 09.00 1 eller 2 uger senere. Når flyselskaberne har opdateres deres tidspunkter, udsender vi en mail om disse og opdaterer hjemmesiden.

Prisen inkluderer:

 • Transfer til hotel t/r i henhold til ovenstående. 
 • 7 nætter på hotellet inkl. stor morgenmadsbuffet.
 • 3 flotte middage på dejlige restauranter med vine til maden. Sidste middag er der vin  ad libitum.
 • 6 bridgeturneringer, bridgeundervisning, konferencelokale og flotte præmier.
 • City-tour med lokal dansk guide.
 • Mulighed for at tilmelde sig udflugt til tur til vulkanen, Teide med god dansk guide. Kræver mindst 20 tilmeldte.

Vi fandt det dejlige og autentistiske hotel, da vi var der i januar 2022. Dels havde 2 af gæsterne boet der tidligere, og dels anbefalede vores guide, Miquel, stedet. Vi tog et møde med hotellet og lavede en aftale-.

Vi har lejet eget spillelokale, så rammerne for den daglige bridgeturnering er på plads, ligesom du tilbydes undervisning dagligt, hvis det har din interesse. Undervisning, bridge, gode middage og præmier er inkluderet i denne bridgerejse.

Hotellet.


Puerto de la cruz

er beliggende på Tenerifes nordside og er på ingen måde en turistby, som byerne på den sydlige del af øen. Puerto de la Cruz er en by med originalitet, charme og historie. Det vigtigste varemærke for byen er havnen, som forbinder Tenerife med resten af verden og som er stedet hvor det hele startede. Det var her man startede eksporten med bananer, sukker og vin til resten af verden. I dag er havnen stadig samlingspunkt for byen, og her finder man blandt andet de smukt malede fiskerbåde. 
Puerto de la Cruz er kendt for at være et sofistikeret feriested. Her finder man de gamle byhuse, snævre gader og en masse hyggelige restauranter, hvor man kan spise alt godt fra havet til billige penge. Byen har 2 sorte lava strande, og herudover er der de famøse havbassiner, hvor man svømmer i frisk havvand omgivet af flotte og hyggelige terrasser med smuk beplantning.

Ægte kanarisk atmosfære
Hvis man søger en ægte kanarisk by med en gammel bykerne af små, fine huse omgivet af blomster og buske, skal man vælge Puerto de la Cruz som feriested. I byen findes der en lille fiskerhavn og et hyggeligt torv, Plaza Charco. Torvet er byens mødested for både lokale og turister, og her finder man mange restauranter, barer og butikker. Slå dig ned og studér folkelivet eller nyd nogle af de kanariske specialiteter.

plaza del charco

Plaza del Charco

Flere af Tenerifes bedste restauranter finder du netop i Puerto de la Cruz. Du kan også udforske de mange indkøbsmuligheder. Omgivelserne er naturskønne, idet byen er omkranset af den frodige Orotava-dal. Puerto de la Cruz har i over hundrede år været kursted for velhavende europæere.

Store havbassiner
Et af verdens smukkeste poolområder - Lago Martiánez - er placeret på den nordligste spids af Puerto de la Cruz. Det er den kendte kanariske arkitekt, César Manrique, som har designet de store, smukke havbassiner og deres skønne omgivelser med springvand, tropiske laguner, solterrasser, blomster og flotte palmer. Det er en fantastisk oplevelse at bade i frisk havvand, selv om man ikke bader direkte i havet. Vil du alligevel til en rigtig strand, findes der de to sorte lavastrande.

På opdagelse i nord
Puerto de la Cruz er et perfekt udgangspunkt, hvis man vil udforske den nordlige del af Tenerife. Følger man Orotava-dalen kommer man til vulkanen Teide, hvor der er spor af tidligere vulkanudbrud. Her kan du se ud over verdens største krater med 9 vulkaner dækket af forstenet lava, sand og vulkansk glas. Naturen her er et utroligt syn, og du vil næsten tro, at du befinder dig på månen.

Udflugt
En af dagene på Tenerife vil vi udbyde en ½-dags tur til vulkanen Teide med bus og lokal guide.

Turen
Vi har lavet turen uden fly til Tenerife, da det er billigere at købe billetter enkeltvis end at købe en gruppe. Det har også den fordel, at du kan flyve fra den havn, som passer dig. Ønsker du at ankomme dage før eller efter d. 14. januar, er dette også muligt.

Køb af billetter
For tiden er billetter i januar ikke udbudt af flyselskaberne. Vi udsender en  mail, når vi er deltagere nok til, at rejsen gennemføres.

---

---

Bridgerejser