• Sponsorer Læs om vores sponsorer: Smiledesigns, Sæsonvine, Malerfirmaet Nielsen & Justesen, Skind & Uld, Blaksets Bridgecenter, Stjernegaard Rejser og Maleku Chocolate
 • Brorabat 250 kr. Vi giver en bro rabat på rejser med fly fra Kastrup til deltagere, der bor vest for bæltet.
 • Hotel Falster i påsken 9. - 12. april 2020
 • Bornholm 22. - 26. april 2020
 • Samos skriveophold Skriveophold med Samfundslitteratur 23. - 30. maj 2020
 • Samos bridgekursus 23. - 30. maj 2020
 • Polen forår 24. - 30. maj 2020
 • Langeland og Ærø 14. - 20. juni 2020
 • Hotel Svendborg Sommerkursus Svendborg 28. juni - 3. juli 2020
 • Kołobrzeg Bridgekursus - Knut Blakset og Christian Reinholdt Polen 9. - 16. august 2020
 • sø 6 dage til Læsø 23. - 28. august 2020
 • Samos Bridge og vandretur 5. - 12. september 2020
 • Korsika 12. - 19. sep. 2020 - Vælg 1 eller 2 uger
 • Korsika II 19. - 26. september 2020
 • Andalusien Bridge- vandre- og cykeltur i Andalusien 2. - 11. oktober 2020

Sponsorer

Saesonvine

Saesonvine: Er sponsor af topscorerpræmier ved bridge- og cykelturene i form af gavekort til vine. Desuden er de med-sponsor af vores kvalitets cykeltrøjer, så disse kan holdes nede i  under 1/3 del af kostprisen. I bridgecentret køber vi de fleste af vores vine fra Saesonvine, der altid er value for money. Det er også Sæsonvine, der afholder den årlige "sansesmagning" i bridgecentret.


Malerfirmaet Nielsen & Justesen

Malerfirmaet Nielsen og Justesen: Er også med-sponsor på cykeltrøjerne. Michael Justesen, der er den ene af ejerne, har været næsten lige så længe i top-bridge, som fimaet Nielsen & Justesen har eksisteret, og så er han forøvrigt også min gamle bridgemakker. De leverer altid sublimt malerarbejde, og vel at mærke til tiden, hvilket adskillige af vores kunder kan skrive under på.....


logo smiledesigns

Stig Farholt er direktør for Smiledesigns. Jeg har kendt Stig i mange år fra bridgeverden. Han er både en rigtig god bridgespiller og ikke mindst en herlig og tillidsvækkende fyr. Derfor var det oplagt for os, at få en sponsor med, som vi har fuld tillid til, og som udbyder et produkt, som holder.

Smiledesigns er et nyt brand, der for alvor bliver markedsført i 2017. 
Smiledesigns laver kosmetisk tandretning med et tandretningssystem, der hedder Invisalign.
Invisalign er et af verdens mest avancerede tandretningssystemer, hvor der bruges næsten usynlige skinner, der hos Smiledesigns kan give mange mennesker et nyt smil uden bekymringer.
Invisalign har rettet tænder på over 4 mio. mennesker i verden. Firmaet bag Invisalign hedder Aligntech og er en amerikansk børsnoteret virksomhed på Nasdaq.
Smiledesigns er et firma stiftet af Tandlægerne Implantatklinik København, der er Danmarks førende tandklinik, som udover at være almindelig tandklinik også fungerer som henvisningspraksis for komplicerede behandlinger, andre tandlæger ikke laver.
Smiledesign er en landsdækkende franchisekæde, hvor kvaliteten altid er ens, uanset i hvilken by man får lavet behandlingen. Smiledesigns er blandt de største udbydere af Invisalign i Norden og en af de hurtigst voksende klinikker inden for tandretning i Europa. Smiledesigns klinikker kendetegnes ved at lave høj kompromisløs kvalitet til kræsne kunder.
Hvorfor er Smiledesigns sponsor for et bridgerejsebureau? Fordi Vi skaber det, som mange bridgespillere mangler, nemlig et skønt smil til din makker - disse, smilene, kan også falde på cykelstierne, hvorfor vi også er med-sponsor på cykeltrøjerne ... :-)

skindoguld.dk logo 2 1

Skind & Uld importerer top kvalitetsvarer i skind og uld. Faktisk er det en tidligere klassekammerat til Christian, fra da han gik i gymnasiet, som ejer butikken. Se deres hjemmeside, de har mange gode produkter. Deres fysiske butik ligger i Hornslet, men de sælger mange varer via deres webshop skindoguld.dk

Vi har kun haft gode og rosende tilbagemeldinger fra kunder, der har købt varer ved Skindoguld. Og så er deres serviceniveau helt i top!

 

logodecember2017

Blaksets Bridgecenter er verdens største bridgecenter, der udbyder undervisning på alle niveauer. Lars Blakset er god kollega og ditto ven med Christian Reinholdt. Du har ofte kunne finde Lars og hans kone, Alice, på vores bridge- og cykelture til Mallorca. I Blaksets Bridgecenter finder du hold på alle niveauer, så der er helt sikkert også et, som passer til dig.

Læs mere om Blaksets Bridgecenter på blakset.dk

Grundlogo RGB web 

Jeg stiftede selv først nærmere bekendtskab med Stjernegaard Rejser, da jeg ønskede at lancere en rejse til Bali. Blandt flere udbydere faldt valget på Stjernegaard, selvom de ikke var de billigste. Min fornemmelse fortalte mig, at der var sammenhæng mellem pris og kvalitet, hvilket var vigtigt for mig, da det er i tråd med, hvad vi selv udbyder. At det så samtidig viste sig, at der var der super god kemi, gjorde det endelige valg let. Bali blev hurtigt udsolgt, og samarbejdet lidt tættere, så nu har vi også udbud Costa Rica i november 2019.

Da Peter fra Stjernegaard Rejser spurgte til rejsemødet for Bali, om det var muligt for dem også at blive sponsor for vores cykeltrøjer mm., var det meget let at sige: Ja tak, det vil være en ære!


Mvh
Christian Reinholdt