Bridgeundervisning

Bridgeundervisning.
Undervisning er et af koncepterne på vore rejser. Da vi har beskæftiget os med bridge og undervisning i mere end 20 år, ved vi, hvor meget det gavner den enkelte spiller at modtage undervisning. Tænk på, at i mange andre sportsgrene træner man typisk 2 gange om ugen. I bridge spiller vi stort set “kun” kampe. Man kan sammenligne træningen i andre sportsgrene med det at modtage bridgeundervisning – altså noget man bør modtage jævnligt.

Derfor udbyder vi selvfølgelig undervisning på alle vore rejser. For det meste hver dag før turneringen påbegyndes. På bus- og flyture vil der ligeledes være quizzer og meldeopgaver, som I kan løse i løbet af rejsen; så har I også lidt at slå tiden ihjel med.

Hvad undervises der i?
Som udgangspunkt vil vi ofte forankre undervisningen i åbners og svarers anden og tredje melderunde, da kæden for mange hopper af her! Og nej, det er ikke alverdens konventioner, som du skal leve af. Det er faktisk meget få bridgespillere under divisionsniveau, som behersker hele det naturlige grundsystem – desværre er de ikke selv klar over det. Til ovenstående er det naturligt at knytte tredje- og fjerdefarvekrav, der er nogle af de få uundværlige konventioner, som er anbefalelsesværdige. Vi har det med konventioner som med gastronomi: Lidt, men godt! Der vil også, på nogle rejser, være undervisningsforløb være pakkede spil i temaet, som deltagerne kan træne det lærte i efterfølgende.

Men selvfølgelig er vi ikke fastlåst i ovenstående. Ofte vil vi have et tema, der hedder deltagernes ønsker. Her kan du få din og makkers personlige ønsker belyst, ligesom der indimellem vil være spilgennemgang af aftenens spil. Har du/I andre bridgetekniske spørgsmål, er vi selvfølgelig altid parat til at losse af vores viden.