Reinholdt Bridge & Travel

Hvad er bridgerejser

Hvem og hvad er Reinholdt Bridge & Travel? 
Reinholdt Bridge & Travel er et rejsebureau med speciale i kulturrejser i kombination med bridge. 
Stifteren, Christian Reinholdt, har spillet bridge i mere end 30 år. 
Han har været Danmarksmester et par gange, ligesom han har deltaget på både junior- og seniorlandsholdet, hvor han var nordisk mester i 1985. 
Christian har i 16 år ledet forskellige bridgeskoler, og i dag lever han udelukkende af at arrangere rejser med eller uden bridge, samt af at undervise i bridge. Du kan læse mere om bridgeklubben ved at rekvirere programmet for denne. 

Hvad er bridgerejser? 
Vi udbyder både rejser i Danmark og udenlands. Den rejsende køber ikke enten et bridge- eller et rejseprodukt, men derimod en samlet oplevelse. Oftest i form af kultur om dagen og bridge om aftenen, hvor du bliver en del af et hyggeligt fællesskab med andre bridge- og rejseinteresserede.

Hvordan bor du?
Generelt bor vi 4* hoteller eller gode 3. Indimellem udbyder vi rejser til 5 hoteller, ligesom vi nogle gange har boet på 2* i den bedste ende. Vi tilstræber altid at bo i umiddelbar nærhed af et byliv, så man også kan opleve den lokale kultur og har mulighed for at shoppe, spise og gå på café, når der ikke spilles bridge.

Hvor spiser du?
På de fleste ture er der indlagt halvpension. Det giver et hyggeligt sammenhold i gruppen at spise middag sammen. Indimellem er der rejser, hvor man en aften eller to spiser på egen hånd. De dage spilles der bridge om formiddagen eller eftermiddagen i stedet for om aftenen.

Hvem deltager på bridgerejser?
Alle, som kan spille bridge, kan deltage på bridgerejser. Deltagerne er som regel på forskellige niveauer, og derfor spiller vi som regel i styrkeinddelte rækker. Vi har haft deltagere fra 13 til 101 år med på vores bridgerejser. Generelt ligger aldersgruppen dog typisk på 60+.

Mangler du makker?
Det er bestemt ikke en hindring. Vi har mange spillere, som tilmelder sig uden at have en fast makker.
Vi spørger ind til dit niveau og tilstræber at sammensætte folk på bedste vis.

Undervisning?
Som det eneste rejsebureau i Danmark tilbyder vi bridgeundervisning hver dag i forbindelse med dagens turnering. Undervisningen tager udgangspunkt i bridgequizzer og andet materiale, som udleveres til deltageren. Materialet er udarbejdet af os, så det passer til undervisningsmodulerne, der typisk er af 30 minutters varighed. Undervisningen er frivillig. Indimellem arrangerer vi flere 2-timers moduler, hvor der først undervises i et emne, hvorefter der er lagte spil i temaet. Instruktørerne er hele tiden til stede, så deltagerne kan få hjælp.

Hvor spiller vi bridge?
Vi tilstræber at bo på hoteller, hvor der er konferencefaciliteter, som vi kan bruge til turneringen.
På sejlture har vi spillet i eget lokale eller i restauranten, alt imens vi f.eks. har skuet ud over Østersøen på vej mod Polen eller ud over Mekong floden i Laos.

Fly, bus, færge eller kør selv?
De fleste af vores ture foregår med fly eller som kør selv. Med fly hyrer vi egen transferbus, som bringer os fra lufthavnen til hotellet. Er det en kombinationsrejse med flere destinationer (f.eks. Toscana-Firenze), bestræber vi os på at flyve ud til én lufthavn på udrejsen og hjem fra en anden.

Dansk guide?
På ture til Italien, Frankrig, Østen, Baltikum, Polen, Stockholm og Helsingfors har vi ofte haft en dansk guide med.
Andre gange hyrer vi danske guider på destinationen. Enkelte gange bliver vi nødt til at bruge engelsktalende guider, men generelt har vi kontakt til dygtige danske guider, som gerne deler ud af deres store viden om området og den lokale kultur.

Udfugter?
Rejsebureauet er bygget op omkring kulturoplevelser om dagen og bridge om aftenen, men der er ikke udfugter hver dag. Der er også muligheder for ren afslapning.
Udflugterne er som regel frivillige, da den enkelte derved selv bestemmer, hvad man har lyst til at betale for.
Man tilmelder sig ofte turene hjemmefra, da der måske skal bestilles busser, lokalguider, båd- eller museumsbilletter.

Spilles der bridge hver dag?
Ja, som regel spiller vi hver dag, men nogle dage vil det være frivilligt, hvorvidt man deltager i dagens turnering, som så ikke indgår i hovedturneringen.
Har vi været på en lang udugt, spilles færre spil. Har destinationen spændende udugtsmål, viger længden af dagens bridgeturnering for udugten. Det er vigtigt, at der er god balance mellem bridge og de øvrige oplevelser.
Antallet af spil afhænger af deltagerantallet.
Oftest spilles der mellem 27 og 32 spil pr. dag.

Hvem varetager selve rejsen?
Det er altid meget erfarne folk, vi sender af sted til at varetage både bridge og rejselederopgaver.
De har 100% styr på bridgen, ligesom de har erfaring med at få tingene til at glide i forhold til hotellet.
Desuden er de alle vant til at undervise i bridge, og nogle er fuldtidsprofessionelle bridgelærere, eller de er selvstændige konsulenter.
Spiller instruktøren og dennes makker, kan de aldrig få del i præmierne.