Generelle betingelser

Tilmelding. 
Ønsker du at tilmelde dig en rejse, klikker du blot på ‘Tilmeld Rejsen’ og udfylder tilmeldingsblanketten. Bruger du ikke mail, bedes du skrive til os. Er der tale om en afbudsrejse, hvor det er først til mølle, er du velkommen til at ringe for at reservere rejsen. Læs mere om tilmelding og betaling her
OBS: 
Da vi risikerer at få tillægsafgifter pga. stigende brændstofpriser, kan dine rejse risikere at stige med op til 8%. 
Dette i henhold til regler fra pakkerejselovgivningen

Depositum og afbestillingsbeskyttelse.
På alle rejser opkræves et depositum, som skal indbetales snarest efter modtagelsen af bekræftelsen.

Vi tilbyder desuden vore kunder en afbestillingsbeskyttelse (6% af rejsens samlede pris) som skal indbetales sammen med depositum. Læs nærmere om vore betingelser for tilbagebetaling af indbetalte beløb under punktet Afbestillingsbeskyttelse i menuen.
Afbestillingsbeskyttelsen afrundes til nærmeste hele kr. Læs mere om afbestillingsbeskyttelse her

Bekræftelse.
Snarest efter modtagelsen af din tilmelding fremsender vi en bekræftelse med oplysninger om depositum, kontonummer mv., samt tidsfrist for indbetaling af restbeløbet. Ved udlandsrejser modtager vore kunder ca. 3 uger før afrejse et slutbrev med de sidste oplysninger og evt. tilbud om udflugter. Yderligere papirer som deltagerliste, undervisningsmateriale mv. udleveres i mapper til hver rejsende enten i lufthavnen, transferbussen eller ved informationsmødet kort efter ankomsten til hotellet.

Flybilletter.
Da vi entrerer med mange forskellige flyselskaber og rejsebureauer, vil det være forskelligt fra rejse til rejse, om vi flyver på én fællesbillet, eller man hver især får tilsendt en billet eller et rejsebevis. På de fleste ture har vi valgt, at du som kunde selv køber din flybillet. Det skyldes, at billetten både er billigere, end hvis vi køber en gruppebillet, og samtidig har du flexibiliteten i, at du selv bestemmer hvilken lufthavn, som du ønsker at flyve fra. Som udgangspunkt flyves fra Kastrup, hvis intet andet er nævnt. Vi hjælper gerne med at købe din flybillet, men det koster et gebyr på kr. 75,- for ekspeditionen.
Beder du os om at købe flybilletter for dig, køber vi altid både plads til en kuffert og en kabine-kuffert (Trolley).
Prisen for disse bliver du faktureret for.
Vær obs. på, at der ofte tillægges et kortgebyr på 3%. Vi indkøber flybilletter til dagspris, og jo senere man køber billetterne, jo dyrere er de.
Priserne afrundes til nærmeste hele kr.

Administrationsgebyr og Rejsegarantifond
Vi er medlem af rejsegarantifonden reg. nr. 1562, hvorfor eventuelle kendelser af rejseankenævnet vil blive efterkommet uden ævl og kævl! I det hele taget er vores rejsebetingelser forankret i den gældende danske lovgivning: Lov nr. 472 af 30. juni om pakkerejser og Bekendtgørelse om pakkerejser af 21. september 1993, samt Reinholdt Bridge & Travel´s egne bestemmelser.

At være medlem af Rejsegarantifonden, koster et betragteligt beløb om året, og ikke mindst under coronatiden, som har kostet fonden rigtig mange penge. Derfor har vi hævet administrations- og rejsefond-gebyret for første gang i 10 år pr. 1. januar 2022. Der bliver pålagt kr. 100,- per person på hver faktura.
Læs mere om rejsegarantifonden her

Betingelser.
Vi hæfter ikke for eventuelle prisstigninger pga. ændrede valutakurser, ekstra olieafgifter som vi pålægges af fly- eller færgeselskab eller andre afgifter, som vi ikke havde kendskab til, da vi markedsførte rejsen. Disse stigninger vil blive pålagt den rejsende. Kunden har dog ret til at framelde sig rejsen, hvis meromkostningerne overstiger 8% af rejsen pris.

Framelding

Rejser i Danmark.
Indtil 8 uger før mister du dit depositum, hvis du framelder dig rejsen. Meldes afbud senere end det, hæfter du for rejsens fulde pris.

Rejser i udlandet.
Ved rejser til udlandet afhænger det af, hvilken type der er tale om. Dette kan du forhøre dig om ved tilmeldingen.